H&M: Αυτό το φόρεμα έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Το κυνηγάνε όλες σαν τρελές!

Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
H&M: Αυτό το φόρεμα έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Το κυνηγάνε όλες σαν τρελές!

Αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα των H&M έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τι γυναίκες και το κυνηγάνε όλες σαν τρελές!

Τα καταστήματα H&M με τον καιρό γίνονται όλο και πιο αναγνωρισμένα και κάθε νέα συλλογή που δημιουργούν είναι όλο και πιο εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να κερδίζει τις καρδιές των γυναικών!

Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα σατέν ύφασμα και λεοπάρ σχέδιο, ενώ έχει V-λαιμόκοψη που σημαίνει ότι έχει ένα βαθύ ντεκολτέ. Έχει μακρυά μανίκια και λάστιχο στην μέση που σημαίνει ότι με μια ζώνη το απογειώνεις το look σου!

Μπορείς να το βάλεις για βραδινή έξοδο, αλλά και στην καθημερινότητα σου για έναν καφέ. μια βόλτα, ένα σινεμά. Φόρεσε τα με sneakers ή αρβυλάκια, άλλωστε αυτό το στυλ είναι πολύ της μόδας και για το 2020 και θα δεις πολύ συχνά καλά φορέματα συνδυασμένα με καθημερινά παπούτσια. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παλτό που έχουμε λατρέψει όλες!

Το φόρεμα κοστίζει 29,99 € και θα τα βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M φόρεμα

H&M: Το φόρεμα στο χρώμα της «φωτιάς» ξεπουλάει! Κάνουν ουρές οι γυναίκες για να το κάνουν δικό τους!

Το φόρεμα από τα καταστήματα των Η&Μ είναι στο χρώμα της «φωτιάς» και ξεπουλάει! Κάνουν ουρές οι γυναίκες για να το κάνουν δικό τους!

Τα καταστήματα των H&M έχουν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα με κάθε νέα συλλογή που έχουν κυκλοφορήσει!

Πρόκειται για ένα maxi φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι των ποδιών και με ζιβάγκο! Είναι στο χρώμα της φωτιάς και μοιάζει με μακρύ πουλόβερ!

H&M: Το πουλόβερ που θα λατρέψεις φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Θα το λατρέψεις για τον χειμώνα και δε θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου! Είναι ιδανικό για τις βόλτες που θα κάνεις και ταιριάζει απίστευτα με λευκά sneakers! Θα είσαι το απόλυτο fashion icon στις καθημερινές σου εξόδους!

Κοστίζει μόνο 39,99 € και θα τα βρεις σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M φόρεμα

H&M maxi φόρεμα