H&M: Αυτά τα sneakers κοντεύουν να ξεπουλήσουν! Προκαλούν φρενίτιδα στις γυναίκες!

Ίσα που προλαβαίνετε!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
H&M: Αυτά τα sneakers κοντεύουν να ξεπουλήσουν! Προκαλούν φρενίτιδα στις γυναίκες!

Αυτά τα sneakers από τα καταστήματα των H&M κοντεύουν να ξεπουλήσουν και προκαλούν στις γυναίκες φρενίτιδα!

Τα καταστήματα H&M με τον καιρό γίνονται όλο και πιο αναγνωρισμένα και κάθε νέα συλλογή που δημιουργούν είναι όλο και πιο εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να κερδίζει τις καρδιές των γυναικών!

Αυτήν την φορά μιλάμε για τα απόλυτα sneakers που όλες οι γυναίκες λατρεύουν να βάζουν στα πόδια τους και να περπατάνε με αυτά άπειρες ώρες!
Τα συγκεκριμένα sneakers έχουν ένα απαλό ροζ χρώμα και μπεζ, ενώ η σόλα είναι σε λευκό χρώμα! Είναι πάρα πολύ άνετα και είναι πολύ χρηστικά. Μπορείς να τα βάλεις για μια βόλτα, μπορείς να τα βάλεις για τρέξιμο, μπορείς ακόμη να τα βάλεις σε βραδινή έξοδο, αφού είναι πολύ στη μόδα αυτήν την περίοδο και θα παραμείνει και το 2020 να βάζεις βραδινά ρούχα με sneakers. Επίσης, σου είχαμε προτείνει και αυτά τα sneakers που προκάλεσαν σάλο!
Κοστίζουν 34,99 € και θα τα βρεις αποκλειστικά σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!
H&M sneakers

Tα sneakers από τα H&M που είναι πραγματικά ακαταμάχητα!

H συνήθεια που έγινε λατρεία και δεν είναι άλλη από τα sneakers, ξαναχτυπά με ένα ζευγάρι από τα H&M το οποίο έχει πάνω του πραγματικά τον ουρανό με τ άστρα!

Τα λευκά sneakers με τις λεπτομέρειες απο glitter έχουν πάνω αστέρια και κεραυνούς και μας αρέσουν πολύ αφού δίνουν ένα sporty glam αποτέλεσμα.

Τα παπούτσια κοστίζουν 29.99 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε και online εδώ

Η Black Friday "χτύπησε" τα Zara! Αυτά τα sneakers έχουν την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

Αυτά τα sneakers έχουν την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και θα τα βρεις στα καταστήματα Zara! Η Black Friday τα... "χτύπησε"!

Λίγες ημέρες πριν έρθει επίσημα η πρεμιέρα της μεγαλύτερης γιορτής εκπτώσεων τα μαγαζιά έχουν ξεκινήσει ήδη να χαμηλώνουν τις τιμές! Η ομάδα του Youweekly.gr μετά από μια μικρή αναζήτηση ξεχώρισε ένα συγκεκριμένο κομμάτι που δεν θα το βγάζεις από τα πόδια σου...

Black Friday: Ξεκίνησε από τώρα στα H&M! Αυτά είναι τα 2 κομμάτια που πρέπει να πάρεις!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ANIMAL PRINTΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 49,95 EUR τώρα μόνο 28,99 EUR -40%
ΛΕΥΚΟ - 2442/001

Λευκά αθλητικά παπούτσια. Συνδυασμός υλικών και χρωμάτων στο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρεια animal print στο πλάι και στη φτέρνα. Θηλιά στο πίσω μέρος. Κομμάτια σε χρωματική αντίθεση στο πίσω μέρος και τη σόλα. Φαρδιά σόλα. Κλείσιμο με δετά κορδόνια.

Ύψος σόλας: 7 cm

αθλητικά παπούτσια Zara

Zara προσφορές

Black Friday