Bershka: Αυτό το κολιέ είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν και τέλεια επιλογή για δώρο! Κοστίζει λιγότερο από 6 ευρώ!

Είναι χρυσό και λεπτεπίλεπτο!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Bershka: Αυτό το κολιέ είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν και τέλεια επιλογή για δώρο! Κοστίζει λιγότερο από 6 ευρώ!

Αυτό το κολιέ από τα καταστήματα των Bershka είναι η τέλεια επιλογή για δώρο, αλλά και ιδανικό για το ρεβεγιόν! Και το καλύτερο; Κοστίζει λιγότερο από 6 ευρώ!

Τα καταστήματα των Bershka έχουν μπει για τα καλά στην ζωή των γυναικών και με τιμές τόσο προσιτές που κάθε νέα συλλογή ξεπουλάει σχεδόν αμέσως!

Οι πιο όμορφες και γλυκές ημέρες του χρόνου, αυτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και μικροί και μεγάλοι αγωνιούν για τα δώρα που θα λάβουν και θα δώσουν.

Έτσι, αυτήν την φορά σου δίνουμε ιδέες και σου προτείνουμε το συγκεκριμένο κόσμημα για δώρο, μπορείς να το δώσεις στην κολλητή σου ή στην αδερφή σου, αλλά φυσικά μπορείς να το φορέσεις και η ίδια στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή την Πρωτοχρονιά.

Πρόκειται για ένα σετ με χρυσά κολιέ με αστέρια και κοστίζει όλο το σετ μαζί μόνο 5.99 ευρώ από τα καταστήματα των Bershka ή στο online store! Αν ωστόσο δε θέλεις αστεράκια, σου έχουμε την λύση με αυτό το χρυσό κολιέ!

Bershka κολιέ

Bershka χρυσό κολιέ

Bershka: H ασύμμετρη μπλούζα με παγέτες που ξετρέλανε τις influencers και θα λατρέψεις και εσύ!

H ασύμμετρη μπλούζα με παγέτες από τα Βershka που κατάφερε να ξετρελάνει τις influencers και θα λατρέψεις και εσύ!

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε την τέλεια μπλούζα για κάθε βραδινή σου έξοδο που ξετρέλανε τις influencers αλλά θα τρελάνει και εσένα.

Ιδανική τόσο για τις γιορτές και τα ρεβεγιόν, καθώς το χρώμα τις αλλά και οι παγέτες δίνουν μια γιορτινή διάθεση αλλά και για τις εξόδους που κάνεις το βράδυ.

Η επιλογή αυτή είναι άκρως οικονομική καθώς κοστίζει μόνο 22 ευρώ. Θηλυκή και σέξι με τον έναν ώμο έξω το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Bershka ρούχα

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm

Εντωμεταξύ αυτή η κόκκινη φούστα δε μοιάζει με τις άλλες! Είναι από δέρμα και κοστίζει μόνο 15,99!

TAGS