Zara - νέα συλλογή: Αυτό το λευκό μπουφάν δεν έχει μανίκια! Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά!

Είναι επένδυση για την ντουλάπα σου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara - νέα συλλογή: Αυτό το λευκό μπουφάν δεν έχει μανίκια! Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά!

Αυτό το λευκό μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara δεν έχει μανίκια. Κλείνει στο μπροστά μέρος με φερμουάρ, αλλά και με κουμπιά.

Αν θέλεις να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα διαφορετικό πανωφόρι, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτό το μπουφάν, καθώς δεν θυμίζει τα συνηθισμένα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Μπορεί πλέον να έχουν ξεχαστεί τα γιλέκα, ωστόσο επέστρεψαν και εγώ σου βρήκα το σχέδιο επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου, καθώς συνδυάζεται εύκολα.

Πρόκειται για το μακρύ γιλέκο με όρθιο γιακά και κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνι. Πλαϊνές τσέπες με ρέλι. Κάτω μέρος με φερμουάρ στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

Αν από την άλλη σου αρέσουν περισσότερο οι γούνες. Σου βρήκαμε μια από τις καλύτερες.

Λευκό μπουφάν

Μπουφάν χωρίς μανίκια

Γιλέκο

ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟ ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το μπλε μπουφάν θα σε κρατάει ζεστή όλο το χειμώνα! Έχει κίτρινη γούνα στην κουκούλα!

Αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara θα σε κρατάει ζεστή όλο το χειμώνα. Είναι μπλε και στην κουκούλα του έχει κίτρινη γούνα.

Λίγες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και ίσα που προλαβαίνεις να κάνεις ένα δώρο στο εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Εγώ κάνοντας μια γρήγορα έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκα το μπουφάν που εκτός του ότι ταιριάζει με όλα και είναι πολύ ζεστό, δεν φεύγει από την μόδα. Είναι ένα κλασσικό κομμάτι που βλέπουμε στους δρόμους και στις βιτρίνες καταστημάτων εδώ και πολλά χρόνια.

Πρόκειται για το μεσάτο πουπουλένιο μπουφάν με φτερά και πούπουλα στο εσωτερικό του. Έχει όρθιο γιακά με αφαιρούμενη κουκούλα με απλικέ σε όψη γούνας. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα, μπροστινές τσέπες με φερμουάρ και φόδρα από συνθετική γούνα.

Κοστίζει 59,95 ευρώ και είναι ένα κομμάτι που θα έχει σταθερή αξία στην ντουλάπα σου.

Αν από την άλλη, αν θέλεις ένα παλτό σου έχουμε βρει και εδώ την καλύτερη επιλογή. Αυτό το πανωφόρι έχει προκαλέσει εθισμό με το χρώμα του.

Zara νέα συλλογή ρούχα

μπουφάν με κουκούλα

μπουφάν με γούνα

Zara: Κάνει θραύση! Ετοιμάζεις απόδραση στο εξωτερικό με τους φίλους ή τον καλό σου; Αυτό το μπουφάν θα σε κρατήσει ζεστή

Ετοιμάζεις απόδραση στο εξωτερικό με τους φίλους ή τον καλό σου; Αυτό το μοναδικό μπουφάν από τα Zara που κάνει θραύση θα σε κρατήσει σίγουρα ζεστή.

O χειμώνας έχει μπει και είμαστε μόλις μια «ανάσα» πριν από τα Χριστούγεννα. Συνήθως αυτή την περίοδο όλοι έχουμε κανονίσει και από κάποιο ταξίδι.

Μπορεί μέσα στις γιορτές, μπορεί μετά τις γιορτές αλλά όλο και κάπου θα πας. Και μπορεί εδώ στην Ελλάδα τα κρύα να μην έχουν πιάσει για τα καλά δεν ισχύει το ίδιο και για το εξωτερικό.

Γι' αυτό εμείς βρήκαμε αυτό το υπέροχο μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή. Άνετο και χουχουλιάρικο θα απολαύσεις τις βόλτες σου χωρίς να νιώθεις πως έχεις «παγώσει».

undefined

HEIGHT OF MODEL: 177 cm. / 69.6″

Σου βρήκαμε επίσης, το απόλυτο παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις!