Stradivarius: Κάνε δικό σου αυτό το σακάκι φόρεμα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Δε θα «ξεκολλάνε» από πάνω σου!

Τρέξτε να προλάβετε!

Stradivarius: Κάνε δικό σου αυτό το σακάκι φόρεμα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Δε θα «ξεκολλάνε» από πάνω σου!

Κάνε δικό σου από τα καταστήματα των Stradivarius αυτό το σακάκι φόρεμα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Πίστεψε με, δε θα «ξεκολλάνε» οι άνδρες από πάνω σου!

Η απόλυτη τάσης της μόδας σε περιμένει μέσα από τη νέα κολεξιόν που κυκλοφόρησαν τα καταστήματα Stradivarius και δεν είναι άλλη από αυτό που σου παρουσιάζουμε παρακάτω!

Μιλάμε για την πιο «hot» εμφάνιση του φετινού χειμώνα, που λίγες τολμούν να κάνουν και ακόμη πιο λίγες να το πετύχουν!

Πρόκειται για ένα σακάκι που φοριέται σαν φόρεμα και έχει ζώνη από πάνω! Έχει φορεθεί ήδη στο εξωτερικό και δημιουργεί χαμό! Στην Ελλάδα όμως, το έχουμε δει μόνο σε λίγες celebrities που φυσικά αγαπούν την μόδα!

Κάντο δικό σου τώρα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Κοστίζει 35.99 και θα το βρείτε μόνο σε καταστήματα των Stradivarius και στο online store τους!

Stradivarius σακάκι φόρεμα

Αν ωστόσο δεν σας αρέσει αυτό το στιλ μπορείτε να δείτε και αυτήν την φούστα που είναι η απόλυτη τάση για το 2020!

Stradivarius: Το λευκό αυτό σακάκι γίνεται και φόρεμα! Θα το βρεις σε ακόμη δυο χρώματα!

Αυτό το λευκό σακάκι που θα βρεις στα Stradivarius γίνεται και φόρεμα και είναι ότι πιο "καυτό" θα δεις. Θα το βρεις σε ακόμη δυο χρώματα και πρόκειται να τον τρελάνεις.

Αν θέλεις να λάμψεις φέτος τις γιορτές, αυτό το κομμάτι είναι η καλύτερη επιλογή που θα πραγματοποιήσεις. Ετοιμάσου τα Χριστούγεννα να κάνεις όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς τα εσένα.

Ξεκινώντας σιγά σιγά τις προετοιμασίες για τις ημέρες του ρεβεγιόν βρήκα το πιο hot ρούχο που θα κάνει μέχρι και τον πρώην σου να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

Πρόκειται για το σακάκι φόρεμα από τα Stradivarius που θα το βρεις εκτός από λευκό, σε μαύρο και σε ροζ. Κοστίζει 35,99 €.

Αν δεν θέλεις να το συνδυάσεις με πέδιλα. Φόρεσε αυτές τις over the knee μπότες που θα βρεις επίσης στο κατάστημα.

Σακάκι φόρεμα blazer

Μαύρο σακάκι

Stradivarius ρούχα