H&M: Αυτό είναι το παντελόνι που θα προκαλέσει "εγκεφαλικά"! Γίνε η επόμενη Gisele!

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H&M: Αυτό είναι το παντελόνι που θα προκαλέσει

Αυτό είναι το παντελόνι από τα H&M που θα προκαλέσει "εγκεφαλικά" σε όλους όσους σε δουν! Γίνε η επόμενη Gisele και ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια σου όπως θα έκανε και εκείνη!

Θες και εσύ να αποκτήσεις λίγη από την λάμψη των μοντέλων του εξωτερικού; Τότε αυτό το παντελόνι είναι ιδανικό για σένα.

Το χρώμα του είναι μαύρο, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Μην το σκέφτεσαι άλλο, διότι είναι μοναδική ευκαιρία και θα "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου 100%.

H&M κολάν
H&M παντελόνι

Κάντο δικό σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο και λαμπερό παντελόνι που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν!

H&M: Το παντελόνι αυτό το φοράνε μόνο οι τολμηρές! Είναι σαν σακούλα και το χρώμα του θα σε "τρελάνει"!

Αυτό το παντελόνι που βρήκαμε στα καταστήματα H&M θα σε "τρελάνει" κανονικά, μιας και είναι σαν σακούλα και το χρώμα του είναι ιδιαίτερο! Το φοράνε όμως μόνο οι τολμηρές!

Έφτασε η ώρα να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα ρούχο που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα! Το παντελόνι αυτό από τα H&M είναι η τέλεια λύση για να ξεχωρίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Το χρώμα του είναι λαδί και αυτό που τραβάει την προσοχή είναι το ιδιαίτερο σχέδιό του αφού είναι φτιαγμένο από δερματίνη και στο πάνω μέρος σουρώνει.

παντελόνι πράσινο

Μη διστάσεις να το φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις!

παντελόνι δερμάτινο

Θα το βρεις στο online store του H&M και κοστίζει 29,99!

παντελόνι h&m

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο και λαμπερό παντελόνι που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν!

Αυτό το παντελόνι από τα H&M δεν είναι τζιν και το φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές! Έχει σχέδιο μόνο για λίγες!

Από το H&M αυτό το παντελόνι δεν είναι τζιν και το φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές. Έχει σχέδιο μόνο για λίγες γυναίκες.

Εάν και εσύ θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου κομμάτια που δεν έχουν οι υπόλοιπες, τότε σου βρήκαμε το κατάλληλο από το διαδικτυακό κατάστημα.

Κάνοντας scroll πέσαμε πάνω σε ένα παντελόνι που το φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές γυναίκες και ξέρουν καλά από συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων.

H&M: Αυτό το τζιν παντελόνι λόγω της λεπτομέρειας που έχει το φοράνε λίγες! Εσύ μπορείς να το βρεις σε 6 διαφορετικά χρώματα!

Πρόκειται για το παντελόνι με animal print το οποίο κοστίζει 49,99 €.

undefined

undefined

TAGS