H&M: Αυτό το παπούτσι το φοράνε λίγες γυναίκες! Είναι άνετο και θα σε ταξιδέψει σε όλη την πόλη!

Θα το τολμήσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H&M: Αυτό το παπούτσι το φοράνε λίγες γυναίκες! Είναι άνετο και θα σε ταξιδέψει σε όλη την πόλη!

Αυτό το παπούτσι από τα H&M το φοράνε λίγες γυναίκες, αλλά είναι άνετο και θα σε ταξιδέψει σε όλη την πόλη! Εσύ θα το τολμήσεις;

Είναι λευκό και είναι ιδανικό για τις χειμερινές σου εκδρομές!

Αν σκέφτεσαι να επισκεφτείς ένα πιο κρύο μέρος, ή απλά θες να κρατήσεις τα πόδια σου ζεστά, αυτά τα μποτάκια θα σε σώσουν. Μπορεί να είναι λίγο πρωτότυπα θα λέγαμε, όμως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη! Για αυτό ετοίμασε τις βαλίτσες σου για ένα κοντινό ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο και πρόσθεσέ τα στην λίστα σου.

Είναι σίγουρο πως θα τα αγαπήσεις, καθώς οι μαύρες τους λεπτομέρειες τα κάνουν πιο εύκολα στο να τα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα!

H&M λευκό παπούτσι

Κάντα δικά σου εδώ!

Σου βρήκαμε και το πιο υπέροχο τζιν, που δεν θα θες να αποχωριστείς!

H&M: Αυτά είναι τα παντοφλάκια που θα σου "κλέψουν" την καρδιά! Κάντα δικά σου με λιγότερο από 13 ευρώ!

Αυτά είναι τα παντοφλάκια που θα σου "κλέψουν" την καρδιά και προκαλούν "πανικό" στα H&M! Κάντα δικά σου με λιγότερο από 13 ευρώ και ζήσε σαν βασίλισσα στο σπίτι σου!

Θες και εσύ να κρατήσεις τον εαυτό σου ζεστό με το κρύο που επικρατεί έξω; Τότε αυτό το ζευγάρι παντόφλες είναι ιδανικό για εσένα!

Βγαίνουν σε δυο αποχρώσεις για όσες είναι πιο απαιτητικές και το γουνάκι τους είναι σίγουρο πως θα το ερωτευτείς!

H&M παντοφλάκια H&M παντόφλες

Κάντα δικά σου εδώ!

Εκτός από αυτά ωστόσο, σου έχουμε βρει και τι να φορέσεις για το ρεβεγιόν! Με αυτό το φόρεμα θα εντυπωσιάσετε τους πάντες!

H&M: Αυτά τα παπούτσια με 29,99 ευρώ δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου! Είναι μαύρα με κορδόνια!

Αυτά τα μαύρα παπούτσια που δένουν με κορδόνια, κοστίζουν 29,99 ευρώ στα H&M και μόλις τα δοκιμάσεις μια φορά, δεν θα θες να τα βγάζεις από τα πόδια σου.

Η χειμερινή περίοδος είναι η αγαπημένη για πολλές γυναίκες γιατί εκτός του ότι μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς συνδυασμούς με τα κομμάτια της ντουλάπας σου, αφού φοράμε... περισσότερα ρούχα, πολλές λατρεύουν τις μπότες - μποτάκια.

Σαν λάτρης της μόδας και εγώ, δεν γίνεται να μην μπω καθημερινά στα αγαπημένα μου καταστήματα στο διαδίκτυο και να δω τι καινούριου έχει βγει.

Κάνοντας scroll στο H&M "έπεσα" πάνω σε αυτά τα μαύρα μποτάκια τα οποία είναι ότι πιο hot. Φέτος το Χειμώνα κάθε σχέδιο τύπου αρβυλάκι κυκλοφορεί παντού και πολλές γυναίκες δεν τα βγάζουν από τα πόδια τους, καθώς ταιριάζουν τόσο με παντελόνι όσο και με φούστα και φόρεμα. Αν τα συνδυάσεις με αυτό το τζιν θα δείχνουν τέλεια!

H&M παπούτσια

Μαύρα μποτάκια