H&M: Αυτή η φούστα είναι πουά και θα αναδείξει την πιο girly εκδοχή σου! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Κάνουν ουρές για να την αποκτήσουν!

H&M: Αυτή η φούστα είναι πουά και θα αναδείξει την πιο girly εκδοχή σου! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Αυτή η φούστα από τα καταστήματα των H&M είναι πουά και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ! Θα αναδείξει την πιο girly εκδοχή σου!

Τα καταστήματα των H&M είναι ένα από εκείνα που επισκέπτεσαι σίγουρα όταν πηγαίνεις για shopping therapy με τις φίλες σου!

Αυτήν την φορά θα μιλήσουμε για μια νέα φούστα που είναι midi και πουά! Με αυτήν θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τα πιο girly σύνολα που έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα και θα σου πηγαίνουν γάντι!

Έχει λάστιχο στην μέση και μπορείς να τη φορέσει με sneakers μέχρι και γοβάκια! Αυτό το αφήνουμε πάνω σε εσένα και το στιλ σου!

Κοστίζει 19.99 και θα την βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M φούστα πουά midi μαύρη
Δείτε επίσης τη φούστα αυτή που λάμπει ολόκληρη! Είναι το ρούχο που θα φορέσεις και θα κερδίσεις τη νύχτα!

H&M: Αυτή η φούστα είναι γεμάτη κουμπιά και προκαλεί αναστάτωση! Βγαίνει σε δύο χρώματα!

Αυτή η φούστα από την συλλογή των H&M είναι γεμάτη κουμπιά στο μπροστινό μέρος και προκαλεί αναστάτωση. Βγαίνει σε δύο χρώματα.

Η φούστα είναι το κομμάτι στα ρούχα που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας, καθώς μαζί με τα φορέματα είναι τα πιο θηλυκά ενδύματα.

Τώρα που σε ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα, ήρθε ο καιρό για μια έρευνα αγορά. Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M σου βρήκαμε την φούστα που με τα κουμπιά που έχει προκαλεί αναστάτωση.

H&M: Αυτό το τζιν παντελόνι λόγω της λεπτομέρειας που έχει το φοράνε λίγες! Εσύ μπορείς να το βρεις σε 6 διαφορετικά χρώματα!

Όχι μόνο θα νομίζει ο "καλός" σου ότι μπορεί να στην ανοίξει εύκολα, αλλά επίσης κολακεύει την σιλουέτα σου. Κοστίζει 29,99 € και εκτός μαύρης μπορείς να την βρεις και σε καρό.

H&M μαύρη φούστα

Μαύρη φούστα με κουμπιά

καρό μίντι φούστα

H&M: Αυτή η φούστα από τη νέα συλλογή θυμίζει "σακούλα" και την φοράνε ήδη όλες!

Αυτή την φούστα από την νέα συλλογή των H&M την φοράνε ήδη όλες, παρόλο που θυμίζει... "σακούλα". Ο συγκεκριμένος τύπος έχει γίνει πολύ της μόδας.

Έχουμε αφήσει πίσω τις βαρετές και κλασσικές φούστες και πλέον όλες επιλέγουν ιδιαίτερα κοψίματα και διαφορετικά από τα "ήσυχα" χρώματα.

Μάλιστα, εκτός το είδος "paper bag" υπάρχει το τζιν παντελόνι της μαμάς το οποίο προκαλεί φρενίτιδα.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M βρήκαμε την paper bag φούστα που ήδη την φοράνε όλες. Κοστίζει 29,99 €.

Είναι ψηλόμεση και η λεπτομέρεια με την ζώνη στην μέση κάνει την διαφορά.

H&M φούστα

H&M νέα συλλογή

TAGS