Φαίη Σκορδά: Το φόρεμά της, μοιάζει με γιλέκο! Είναι μαύρο και ξεπουλάει σαν «ψωμάκι»!

Get the look και δεν θα χάσεις! Μόνο με 139 ευρώ!

Φαίη Σκορδά: Το φόρεμά της, μοιάζει με γιλέκο! Είναι μαύρο και ξεπουλάει σαν «ψωμάκι»!

Το φόρεμα της Φαίης Σκορδά, μοιάζει με γιλέκο! Είναι μαύρο και ξεπουλάει σαν «ψωμάκι» και μάλιστα ξέρουμε πού θα το βρεις! Κοστίζει μόνο 139 ευρώ!

Η παρουσιάστρια στο Πρωινό εχτές, έκανε μια εμφάνιση φωτιά και λάβρα! Η Φαίη Σκορδά έβαλε μαύρο φόρεμα που μοιάζει με γιλέκο και μας ξύπνησε άγρια ένστικτα! Η ίδια άλλωστε, με τέτοιο σώμα μπορεί να βάλει ό,τι θέλει κυριολεκτικά.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε μαύρο φόρεμα σαν γιλεκο από την εταιρία Access Fashion. Πρόκειται για ένα από τα best seller κομμάτια της εταιρίας και κοστίζει 139 ευρώ, ενώ κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Προσοχή όμως, έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το τέλειο φούξια φόρεμά της;

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο φόρεμά της, έχει «σπάσει» ταμία! Θα το βρείτε με έκπτωση...

Το μαύρο φόρεμά της Φαίης Σκορδά, έχει «σπάσει» ταμία και θα το βρείτε με έκπτωση... Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις παρουσιάστριες που δεν φοβούνται να τολμήσουν αλλά και να ακολουθούσουν το δικό τους στιλ.

Η όμορφη Φαίη, επέλεξε χτες για την εμφάνισή της στο Πρωινό ένα statement φόρεμα, που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά! Το εντοπίσαμε και μάλιστα με έκπτωση και δεν το πιστεύαμε!

Φαίη Σκορδά: Με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις....

Το μαύρο φόρεμά της με διαφάνειες και σούρες, μπορείς να το βρεις στα desiree σε τιμή... έπος! 95 ευρώ κάνει πλέον από 119 και κοντεύει να εξαντληθεί πλήρως! Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο φόρεμά της, έχει «σπάσει» ταμία! Θα το βρείτε με έκπτωση...