H&M: Αυτή η φούστα από δέρμα έχει κουμπιά και τονίζει τα δυνατά σου σημεία! Με 19,99 ευρώ δεν θα «ξεκολλάει» κανείς από δίπλα σου!

Αγόρασέ το ή... μετάνιωσέ το!

H&M: Αυτή η φούστα από δέρμα έχει κουμπιά και τονίζει τα δυνατά σου σημεία! Με 19,99 ευρώ δεν θα «ξεκολλάει» κανείς από δίπλα σου!

Αυτή η φούστα από δέρμα που κυκλοφορεί στα H&M έχει κουμπιά και τονίζει τα δυνατά σου σημεία! Με 19,99 ευρώ δεν θα «ξεκολλάει» κανείς από δίπλα σου και στο υπογράφουμε!

Αν βγεις απόψε, έχουμε την λύση για το τι να βάλεις! Αυτή η φούστα από τα H&M κοντεύει να ξεπουλήσει και κολακεύει όλες τις σιλουέτες! Με κουμπιά στην κοιλίτσα, τονίζει τα δυνατά σημεία και καλύπτει και ατέλειες!

Έχει μόνο 19,99 ευρώ και αν δεν την αγοράσεις, σίγουρα θα το μετανιώσεις! Βάλε και ένα οπάκ καλσόν και είσαι έτοιμη...

Ιδού η απόλυτη φούστα για απόψε:

Short, fitted skirt in imitation leather with decorative seams at the top. High waist with visible covered buttons at the top and a zip fly. Lined.

Size
The model is 181cm/5'11" and wears a size 36
Fit
Fitted
Composition
Polyester 100%
Lining: Polyester 100%
Coating: Polyurethane 100%
Art. no.
0851142001

H&M φούστα δερμάτινη
H&M φούστα προσφορά
H&M φούστα σε έκπτωση

Βρείτε την εδώ

Ιδού και ένα τέλειο φόρεμα από τα H&M για απόψε!

H&M: Αυτή η φούστα είναι πουά και θα αναδείξει την πιο girly εκδοχή σου! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Αυτή η φούστα από τα καταστήματα των H&M είναι πουά και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ! Θα αναδείξει την πιο girly εκδοχή σου!

Τα καταστήματα των H&M είναι ένα από εκείνα που επισκέπτεσαι σίγουρα όταν πηγαίνεις για shopping therapy με τις φίλες σου!

Αυτήν την φορά θα μιλήσουμε για μια νέα φούστα που είναι midi και πουά! Με αυτήν θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τα πιο girly σύνολα που έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα και θα σου πηγαίνουν γάντι!

Έχει λάστιχο στην μέση και μπορείς να τη φορέσει με sneakers μέχρι και γοβάκια! Αυτό το αφήνουμε πάνω σε εσένα και το στιλ σου!

Κοστίζει 19.99 και θα την βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M φούστα πουά midi μαύρηΔείτε επίσης τη φούστα αυτή που λάμπει ολόκληρη! Είναι το ρούχο που θα φορέσεις και θα κερδίσεις τη νύχτα!

TAGS