H&M: Αυτό το δερμάτινο παντελόνι θυμίζει... "σακούλα"! Είναι από την νέα συλλογή και κάνει 34,99!

Πρέπει να είναι η επόμενη σου αγορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H&M: Αυτό το δερμάτινο παντελόνι θυμίζει...

Αυτό το δερμάτινο παντελόνι από την νέα συλλογή των H&M θυμίζει... "σακούλα" και κοστίζει 34,99 ευρώ. Είναι σε μαύρο χρώμα.

Για εσένα που έχεις βαρεθεί τα τζιν παντελόνια, σου βρήκα το πιο stylish που κοσμεί σχεδόν όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M «έπεσα» πάνω του και δεν γινόταν να μην σας το προτείνω για κάποια μελλοντική αγορά.

Πρόκειται για το δερμάτινο Paper bag παντελόνι από την νέα συλλογή. Έχει λάστιχο στην μέση αντί για κουμπί η κορδόνι και τελειώνει στον αστράγαλο.

H&M νέα συλλογή

δερμάτινο παντελόνι

Σου προτείνω να το συνδυάσει με αυτό το floral μπλουζάκι για να δημιουργήσεις τον πιο stylish συνδυασμό.

H&M: Θα "τρελαθούν" όλοι! Αυτό είναι το παντελόνι που θα σε κάνει την επόμενη Gigi Hadid!

Θα "τρελαθούν" όλοι με αυτό το παντελόνι από τα H&M! Είναι τόσο πρακτικό, και θα σε κάνει την επόμενη Gigi Hadid στο λεπτό!

Αν δεν μας πιστεύεις, τότε δες και μόνη σου! Είναι σίγουρα κάτι που θα λάτρευε και το μοντέλο, καθώς σου δίνει τόσο άνεση, όσο και στυλ!

Και φυσικά μιλάμε για το γκρι κολλάν, που θα "κάψει" καρδιές, και είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει σε όλες τις καθημερινές σου βόλτες και ανάγκες.

Ειδικά αν είσαι αθλητικός τύπος, τότε αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

H&M παντελόνι H&M παντελόνι κολάν

Κάνε το δικό σου εδώ!

Αν δεν σου αρέσουν όμως τα κολάν, δες αυτό το τζιν παντελόνι που «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

H&M: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και το θέλουν όλες! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Αυτό το παντελόνι από τα καταστήματα των H&M κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ και είναι από δέρμα! Το θέλουν όλες και το διεκδικούν πάση θυσία!

Είναι ώρα για μερικά ψώνια και φυσικά η πρώτη στάση σου είναι στα H&Μ, όπου με τη νέα συλλογή που λανσάρει έχει δημιουργήσει χαμό στις γυναίκες!

Αυτήν την φορά μιλάμε για ένα δερμάτινο παντελόνι! Είναι ψηλόμεσο και κλείνει με φερμουράρ και κουμπιά! Έχει μπροστινές τσέπες και σου δημιουργεί τα πιο αδύνατα πόδια για μια τέλεια σιλουέτα!

Κοστίζει 24.99 και θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M δερμάτινο παντελόνι

H&M μαύρο παντελόνι

Αν δεν σου αρέσουν όμως τα δερμάτινα δες αυτό το τζιν παντελόνι που «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

TAGS