Zara: Όλες οι γυναίκες θέλουν αυτές τις 2 τσάντες με σχέδιο ζώου! Έχουν χρυσές λεπτομέρειες...

Εσύ θα τις φορούσες;

Zara: Όλες οι γυναίκες θέλουν αυτές τις 2 τσάντες με σχέδιο ζώου! Έχουν χρυσές λεπτομέρειες...

Τα καταστήματα Zara στη νέα τους συλλογή λάνσαραν μια σειρά από τσάντες με σχέδιο ζώου κι όλες οι γυναίκες, η αλήθεια είναι, πως θέλουν κολασμένα 2 από αυτές που έχουν μάλιστα και χρυσές λεπτομέρειες!

Εσύ θα τις φορούσες;

Η τσάντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και αυτά τα δυο συγκεκριμένα σχέδια έχουν κάνει θραύση καθώς είναι το γνωστό σε όλους κροκοδειλέ σχέδιο που είναι η απόλυτη τάση για φέτος και θα μπορείς να τις φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

τσάντες Zara

ΤΣΑΝΤΑ ΜΙΝΙ CITY ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΖΩΟΥΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΚΑΦΕ - 5635/510

Μίνι τσάντα city σε καφέ χρώμα. Εξωτερικό με καπάκι και λουριά με σχέδιο ζώου. Πίσω τσέπη που κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Φόδρα με τσέπη που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Zara νεα συλλογή

ΤΡΙΠΛΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΖΩΟΥΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΓΚΡΕΝΑ - 6396/510

Τσάντα χιαστί κόκκινο γκρενά. Σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Εξωτερικό αφαιρούμενο πορτοφόλι με σχέδιο ζώου, φόδρα στο εσωτερικό και κλείσιμο με φερμουάρ. Πρόσθετη μικρή αφαιρούμενη τσάντα με σχέδιο ζώου, φόδρα στο εσωτερικό και κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα. Χρυσαφί μεταλλικές λεπτομέρειες. Αφαιρούμενο λουρί ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Επίσης, για να είσαι infashion σου βρήκαμε κι ένα συγκλονιστικό μίνι μαύρο φόρεμα πάλι από τα καταστήματα Zara που κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη μόνο από πέρλες! Το πιο εκκεντρικό κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά...

Αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη μόνο από πέρλες! Το πιο εκκεντρικό κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά θα το βρεις στα καταστήματα Zara!

Τσάντα, σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά item στη ντουλάπα μιας γυναίκας! Ολοκληρώνει όλα τα looks - μαζί με το πανωφόρι φυσικά - και είναι και ένα πολύ χρηστικό αντικείμενο!

Η ομάδα του Youweekly.gr εντόπισε μια τσάντα - σάκο που δεν θα την βγάλεις πραγματικά από πάνω σου! Να τονίσω πως είναι ξεκάθαρα για βραδινές εμφανίσεις και πως στο υπογράφω θα τραβήξεις τα βλέμματα...

Είναι, βέβαια, για όσες τολμούν ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ παιχνιδιάρικη!

Zara νέα συλλογή

Zara τσάντες

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 7606/510

Τσάντα-σάκος σε λευκο χρώμα. Εξωτερική πλευρά και χειρολαβές με πέρλες. Λεπτομέρεια απλικέ λουλούδια με πέρλες στο μπροστινό μέρος.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 19,5 x 17,5 x 1,3 cm

Zara οικονομικές τσάντες

Τέλος, για να την συνδυάσεις άψογα σου βρήκαμε μια δερμάτινη φούστα εξίσου από τα καταστήματα Zara! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ...