Zara: Θα φας «κόλλημα» με αυτό το τζιν φόρεμα! Είναι για τολμηρές, μπορείς να το υποστηρίξεις;

Μόλις βγήκε και ξεπουλάει συνέχεια!

Zara: Θα φας «κόλλημα» με αυτό το τζιν φόρεμα! Είναι για τολμηρές, μπορείς να το υποστηρίξεις;

Θα φας «κόλλημα» με αυτό το τζιν φόρεμα από τα Zara! Είναι για τολμηρές, μπορείς να το υποστηρίξεις; Μόλις βγήκε στην αγορά και παρόλα αυτά, ξεπουλάει συνέχεια!

Αν και είναι πολύ εκκεντρικό, έχει ιδιαίτερο κόψιμο και αυτό το φόρεμα, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ταιριάζει σε πολλές σιλουέτες και η τιμή του κάθε άλλο παρά απαγορευτική είναι.

Κοστίζει 39,95 ευρώ και πρόκειται για μια επένδυση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις αμέσως. Αν είσαι σε αναζήτηση νέων κομματιών για την ντουλάπα σου, ε, μην διστάζεις άλλο.... Ιδού και οι σχετικές λεπτομέρειες:

ΦΟΡΕΜΑ ZW PREMIUM '80S ACID BLACK.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 5216/041

The '80s In Acid Black.

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μανίκι κάτω από τον αγκώνα φουσκωτό στον ώμο και με τελείωμα σε λάστιχο. Λεπτομέρεια πιέτες. Κλείσιμο πίσω με μεταλλικό φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara τζιν φόρεμα
Zara φόρεμα σε προσφορά

Βρείτε το εδώ

Δες και ένα πιο απλό σε μαύρο....

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν παντελόνι έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές. Ουρές δημιουργούνται στα καταστήματα για να το αποκτήσουν.

Ξεχάστε τα βαρετά παντελόνια και βάλτε στην γκαρνταρόμπα σας πιο extreme που θα δημιουργήσουν στην εμφάνιση σας πιο λαμπερή.

Τώρα που σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι εκπτώσεις, κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς στην διαδικτυακή πλατφόρμα των Zara και βρήκαμε το τζιν παντελόνι που σίγουρα θα αγοράσουμε.

Πρόκειται για το τζιν με κανονική μέση και πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Λεπτομέρεια απλικέ με πλαϊνή ρίγα με τρουκ. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Κοστίζει 25,95 ευρώ!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Αυτό το φόρεμα από τα Zara δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες αφού είναι διαχρονικό και φοριέται παντού....

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, σίγουρα θα έχετε να πάτε σε αρκετά καλέσματα και τραπέζια. Αν δεν ξέρετε τι να βάλετε ή σας αρέσει να ψωνίζετε νωρίς, τα Zara σας έχουν την λύση!

Κυκλοφόρησαν το απόλυτο φόρεμα σε μαύρο, το οποίο τραβάει τα βλέμματα και σε χρίζει αμέσως Βασίλισσα της νύχτας. Κοστίζει 39,95 ευρώ και αξίζει τα λεφτά του αφού έχει φοβερή λεπτομέρεια και είναι όλο με κεντημένες πούλιες και κρόσσια. Συγκεκριμένα, το site αναφέρει για το εν λόγω φόρεμα:

Zara: Ποια είναι τόσο τολμηρή γυναίκα για να φορέσει αυτή την φορεματάρα της νέας συλλογής;

Κοντό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια φόδρα. Απλικέ κρόσσια με συνδυασμό με ασορτί πούλιες. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8725/861

Δείτε το και σίγουρα θα το ερωτευτείτε και εσείς:

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Βρείτε το εδώ