Έλενα Τσαβαλιά: Τα φούξια μποτάκια της είναι μόνο για τολμηρές! Κοστίζουν 75 ευρώ και τα εγκρίνει και ο Μάρκος Σεφερλής!

Έχουν print αγελάδας!

Έλενα Τσαβαλιά: Τα φούξια μποτάκια της είναι μόνο για τολμηρές! Κοστίζουν 75 ευρώ και τα εγκρίνει και ο Μάρκος Σεφερλής!

Τα φούξια μποτάκια της Έλενας Τσαβαλιά είναι μόνο για τολμηρές! Κοστίζουν 75 ευρώ και τα εγκρίνει και ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρουμε πού θα τα βρεις και κοντεύουν να βγουν sold out!

Η κούκλα ηθοποιός, παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα στιλ με το δερμάτινο παντελόνι και τα μποτάκια της! Είχαν το print της... αγελάδας και πολύ λίγες τα φορούν.

Η Έλενα Τσαβαλιά όμως, όχι μόνο το τόλμησε αλλά έκανε κίνηση ματ, συνδυάζοντάς τα με το επίσης φούξια πουλόβερ της! Τα εντοπίσαμε στα Mark Milan Shoes με 75 ευρώ και οφείλουμε να τονίσουμε ότι έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και ένα άλλο ζευγάρι που αγαπά και έχει βγει σε έκπτωση σχεδόν 50%!

Έλενα Τσαβαλιά: Βγήκε βόλτα χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή! Τα λευκά μποτάκια της, έκαναν σούπερ αντίθεση με το τζιν!

Η Έλενα Τσαβαλιά βγήκε βόλτα χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή! Τα λευκά μποτάκια της, έκαναν σούπερ αντίθεση με το τζιν και έγραψε ιστορία με το στιλ της.

Η κούκλα Έλενα, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την Κυριακή της και με το παραπάνω. Η ηθοποιός, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό της και βγήκε βόλτα χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή αλλά με άψογο στιλ!

Η Έλενα Τσαβαλιά, επέλεξε ένα casual chic look με δερμάτινο τζάκετ και τζιν παντελόνι. Την διαφορά έκαναν τα λευκά μποτάκια της, που έδωσαν χρώμα σε ένα κατά τα άλλα απλό outfit! Δείτε την σχετική φωτογραφία και copy the look άφοβα:

Έχετε δει τα σούπερ σικάτα σκουλαρίκια της;