Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε λευκό πανωφόρι και «φώτισε» όλο της το πρόσωπο! «Τσακίζει» ταμία το κομμάτι!

Πού θα το βρεις; Copy the look!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε λευκό πανωφόρι και «φώτισε» όλο της το πρόσωπο! «Τσακίζει» ταμία το κομμάτι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το απόλυτο χειμερινό look που πρέπει να αντιγράψεις αν είσαι fashionista! Έβαλε λευκό πανωφόρι και «φώτισε» όλο της το πρόσωπο, αφού ως γνωστόν το λευκό πάει σε όλες! «Τσακίζει» ταμία το κομμάτι και ξέρουμε πού θα το βρεις. Τονίζουμε από τώρα βέβαια, ότι έχουν μείνει λίγα σε απόθεμα.

Η παρουσιάστρια του Open tv, έχει εξελιχθεί πολύ στιλιστικά και οι εμφανίσεις της φέτος είναι top! Τονίζει τα πανέμορφα μαλλιά της με τα κατάλληλα χρώματα εντός και εκτός πλατό, και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να σταθούμε στο πανωφόρι που φόρεσε πρόσφατα.

Είναι λευκό, χουχουλιάρικο και της πήγαινε φοβερά, μιας και η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως και όλες μας, φωτίστηκε από την ανοιχτή του απόχρωση! Το πρόσωπό της έλαμπε και το Instagram γονάτισε από τα likes, όπως έκανε όταν είχαν βάλει μπότες πάνω από το γόνατο, που κοστίζουν από 80 ευρώ, 25. Εμείς, εντοπίσαμε το λευκό αυτό μπουφάν στα καταστήματα Parizianista και αν το θέλεις, πρέπει να βιαστείς μιας και είναι σχεδόν sold out! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Τι πανωφόρι να φορέσετε ανάλογα με τα ρούχα σας - Ποιο είναι το σωστό μήκος

Η υπόθεση είναι εύκολη όταν φοράτε παντελόνι, μιας και κάθε μήκος ταιριάζει με τα παντελόνια, είτε είναι στενά, είτε πιο φαρδιά, είτε μακριά, είτε cropped. Όταν επιλέγετε φόρεμα ή φούστα όμως, καλό θα ήταν το παλτό σας να καλύπτει το τελείωμα του ρούχου, και να φαίνονται τελικά μόνο τα πόδια σας. Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε μάξι φόρεμα, ή φούστα, προτιμήστε ένα κοντό jacket ή ένα oversized πανωφόρι, που θα φτάνει λίγο κάτω από τους γοφούς σας, παρά ένα παλτό που θα φτάνει στη μέση της γάμπας σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πιο κομψό και κολακευτικό.