Bershka: Αυτό είναι το δερμάτινο φόρεμα από τη νέα συλλογή που τα "σπάει"! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Θα "κλέψετε" όλες τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Bershka: Αυτό είναι το δερμάτινο φόρεμα από τη νέα συλλογή που τα

Αυτό είναι το δερμάτινο φόρεμα από τη νέα συλλογή των Bershka που τα "σπάει"! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και είναι σίγουρο πως θα κάνει τους πάντες γύρω σου να "κολλήσουν" μαζί σου! Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς είναι μοναδικό κομμάτι!

Αν θες και εσύ να μείνεις ενήμερη με όλα τα trends της μόδας, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το φόρεμα και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα!

Το συγκεκριμένο είναι κοντό και σε λευκή απόχρωση, που θα κάνει ακόμα και τις πιο δύσπιστες να το δοκιμάσουν. Αν δεν μας πιστεύεις δες το και μόνη σου. Είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει "ντόρο" και θα τονίσει το σώμα σου εκεί που πρέπει.

Bershka φόρεμα
Bershka δερμάτινο φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης το "καυτό" μαύρο φόρεμα με το εντυπωσιακό σκίσιμο από τα Bershka!

Bershka: Το φόρεμα αυτό έχει διαφάνεια σε "επικίνδυνο" σημείο! Θα κλείσει σπίτια!

Το φόρεμα αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka είναι το κάτι άλλο μιας και έχει διαφάνεια στα πιο "επικίνδυνα" σημεία! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλείσει σπίτια!

Ένα «μικρό μαύρο φόρεμα» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, όπως είχε σημειώσει και η Coco Chanel. Η νέα συλλογή του Bershka σου έχει λοιπόν την τέλεια λύση για να κάνεις την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σου βρήκαμε επίσης το ιδανικό δερμάτινο μαύρο φόρεμα από τα Bershka, που βρίσκεται σε έκπτωση!

Το φόρεμα αυτό μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε! Είναι μαύρο, μίνι και έχει διαφάνεια στο μπούστο, ικανή να τους "τρελάνει" όλους!

Μη χάσεις λοιπόν άλλο χρόνο και ετοιμάσου να πας για ψώνια, γιατί αυτό το φόρεμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για φέτος το χειμώνα.

Φόρεμα bershka

Συνδύασε το με ψηλές μαύρες μπότες ή και με λεπτό καλσόν και πέδιλα για μία πιο ανατρεπτική εμφάνιση.

Μαύρο φόρεμα'

Φόρεμα με διαφάνεια

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις στο online store του Bershka!