Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 94,50 ευρώ και πήρε φλοράλ φόρεμα σε κόκκινο! Τα αξίζει ή όχι;

Πού μπορείς να το βρεις;

Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 94,50 ευρώ και πήρε φλοράλ φόρεμα σε κόκκινο! Τα αξίζει ή όχι;

Η Τατιάνα Στεφανίδου σαν γνήσια fashionista, αγαπά την μόδα και δεν διστάσει να επενδύσει σε κομμάτια που θα μείνουν. Πρόσφατα, έδωσε 94,50 ευρώ και πήρε φλοράλ φόρεμα σε κόκκινο! Τα αξίζει ή όχι για εσένα; Αναλυτικά τα κομμάτια για το look της!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, έχει στην συλλογή της fashion items που όλες ζηλεύουμε. Το πιο πρόσφατο αντικείμενο του... πόθου μας είναι ένα φλοράλ φόρεμα με prints φύλλου σε κόκκινο και μαύρο. Συνδυάζεται με άπειρα looks και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, μιας και είναι ένα κομμάτι διαχρονικό που όσο και να το έχεις, δεν θα σε προδώσει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αγόρασε το συγκεκριμένο φόρεμα για 94,50 ευρώ και έκανε ένα πολύ καλό deal, μιας και η αρχική τιμή του ήταν 135 ευρώ. Είναι από την εταιρία Nice Things και η ίδια το συνδύασε με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες, δίνοντας έξτρα πόντους στο ύψος και το στιλ της! Δείτε την σχετική ανάρτησή της από το Instagram με το φόρεμα - έρωτας:

Aν βέβαια, έχεις περιορισμένο budget, δες και ένα πιο οικονομικό φλοράλ φόρεμα από τα Zara! Έχει μόνο 12,99!

Πώς να φορέσεις το φλοράλ όπως η Τατιάνα Στεφανίδου ακόμα και τον Χειμώνα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ρομαντικό από ένα φλόραλ φόρεμα, με μακριά ή κοντά μανίκια, μαζί με μπότες, ζακέτα, γιλέκο ή σακάκι.

Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο όμορφα θα νιώσετε και πόσα κομπλιμέντα θα εισπράξετε, από άνδρες και γυναίκες. Αν κρυώνετε και σκέφτεστε πως δεν θα νιώθετε και τόσο άνετα, μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα ζεστό μπόντι από μέσα, με ένα οπάκ καλσόν, μπότες με γούνα, και δερμάτινο τζάκετ ή παλτό. Η επιλογή δική σας και οι συνδυασμοί άπειροι!