Stradivarius: Αυτό το παλτό με κοφτή πλέξη κοστίζει μόνο 19,99 και βγαίνει σε δυο χρώματα! Τρέξε να προλάβεις!

Τελειώνουν τα αποθέματα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius: Αυτό το παλτό με κοφτή πλέξη κοστίζει μόνο 19,99 και βγαίνει σε δυο χρώματα! Τρέξε να προλάβεις!

Τώρα που ο καιρός έχει χαλάσει και θα παραμείνει έτσι για μερικές ημέρες, τι πιο cozy από το να φορέσεις στην έξοδο σου ένα παλτό για να δώσεις και στο στιλ σου έναν άλλο... αέρα. Εγώ θα σου προτείνω το παλτό με την κοφτή πλέξη από τα Stradivarius το οποίο βρίσκεται σε έκπτωση, βγαίνει σε δυο χρώματα και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ. Τρέξε να προλάβεις, αφού έχουν μείνει λίγα κομμάτια.

Αν δεν έχεις βρει ακόμη το παλτό που σου ταιριάζει, καθώς σου είναι όλα πολύ μεγάλα ή δεν σου αρέσει το στιλ τους, αυτό σίγουρα θα σου αρέσει. Και αυτό γιατί είναι ένα απλό κομμάτι και έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο χρώματα. Ταιριάζει με πολλά και θα το αγαπήσεις.

Λίγο πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις, αφού τα αποθέματα τελειώνουν μπήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius και βρήκα ένα παλτό το οποίο πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου ASAP. Όχι μόνο γιατί έχει μόνο 20 ευρώ αλλά και γιατί είναι σικάτο και ένα κομμάτια θησαυρός για την ντουλάπα σου αφού δεν φεύγει από την μόδα.

Πρόκειται για το παλτό με κοφτή πλέξη, από την συλλογή το οποίο βγαίνει σε χρώμα πέτρα, αλλά και παστέλ ροζ. Από 40 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή αγόρασε το μόνο με 19,99. Μάλιστα, πρέπει να τρέξεις, αφού έχουν μείνει λίγα κομμάτια και νούμερα.

Αν τα παλτό δεν είναι το στιλ σου, τότε δώσε 25,99 για να πάρεις αυτή τη ζακέτα με τα φουσκωτά μανίκια.

Γκρι παλτό

Stradivarius ρούχα

Ένα ακόμη παλτό από τα Stradivarius που βγαίνουν σε πολλά χρώματα και θα αγαπήσεις

Το παλτό που «σπάει» τα ταμεία στα καταστήματα των Stradivarius μπορείς να το βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα!

Τα καταστήματα Stradiavarius μας εντυπωσιάζουν με κάθε του κολεξιόν όλο και περισσότερο και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές των γυναικών με τα μοναδικά κομμάτια τους!

Αυτήν την φορά σας παρουσιάζουμε ένα παλτό που μπορείς να το βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα και πραγματικά έχει «σπάσει» τα ταμεία! Αυτό το τζάκετ θα «σβήσει» από τον χάρτη όλα τα άλλα! Μπορείς να το βρεις σε δύο διαφορετικά χρώματα!

Πρόκειται για ένα υφασμάτινο παλτό με ζώνη και το βρίσκεις σε χρώματα μπεζ, μεσαίο γκρι και μαύρο!

Κοστίζει μόνο 59.99 και θα το βρείτε μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

Stradivarius μαύρο παλτό ζώνη

Stradivarius μεσαίο γκρι παλτό κουμπιά

Παλτό Stradivarius μπεζ