Η&Μ: Αυτή είναι η πιο ρομαντική σατέν φούστα που θα δεις! Θα σε γυρίσει πολλές εποχές πίσω!

Θα την... ερωτευτείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η&Μ: Αυτή είναι η πιο ρομαντική σατέν φούστα που θα δεις! Θα σε γυρίσει πολλές εποχές πίσω!

Τις πιο ρομαντικές ταινίες τις έχουμε δει σε ταινίες της παλιάς εποχής. Ήταν maxi αέρινες και τις φορούσε η πρωταγωνίστρια που στο τέλος έβρισκε τον πρίγκιπα της. Αυτή την φούστα που θα δεις σου βρήκα από τα H&M και είναι σατέν. Μάλιστα, πρόκειται να σε γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και να σου θυμίζει σου τότε αγνούς έρωτες.

Η συγκεκριμένη παραμένει μέχρι και σήμερα ένα διαχρονικό κομμάτι για την ντουλάπα σου. Συνδύασε την με ένα απλό τοπάκι γόβες ή πέδιλα κι είσαι έτοιμη για το ραντεβού σου ή ακόμη και για ένα επαγγελματικό σου ραντεβού. Με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορείς να την φορέσεις παντού.

Κάνοντας μια γύρα στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M σου βρήκα αυτή την φούστα που θα σε γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, όπως έκανε και εμένα με το που της έριξα μια ματιά. Είναι σατέν, φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και βγαίνει σε ροζ και πράσινη.

Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί με sneakers και ένα πουλόβερ, έως το απόγευμα με μποτάκια και ένα μπλουζάκι, ακόμη και το βράδυ με γόβες και ένα τοπ. Αν είσαι από τις ρομαντικές, όπως και η φούστα και έχεις ραντεβού με το... αμόρε τότε είναι η κατάλληλη επιλογή. Συνδυάστε την με αυτή την τσάντα και you are ready.

Η&Μ ρούχα

σατέν φούστα

Πως να φορέσεις τις σατέν σου φούστες από τα H&M

Midi: Συνδυάστε την με ένα μονόχρωμο crop top ή t-shirt ή ένα πουκάμισο από το πρωί έως το βράδυ. Για βραδινές, εμφανίσεις, τολμήστε ένα top με δαντέλα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές υφές υφασμάτων ακόμη και ένα total σατέν look.

Mini: Για άκρως θηλυκές εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε την μίνι σατέν φούστα σας με ένα πουκάμισο. Πάντως, τολμήστε και κάποιο print στο look, είτε στην ίδια τη φούστα είτε στη μπλούζα με την οποία θα τη συνδυάσετε.

Maxi: Εδώ επιλέξτε απλό top , καθώς η φούστα από μόνη της είναι ήδη εντυπωσιακή. Για μία βραδινή εμφάνιση, από την άλλη, συνδυάστε την με δαντέλα, διαφάνεια ή ακόμα και παγιέτα.