Η Βάσω Λασκαράκη έχει σταυρωτό πανωφόρι που θα σε τρελάνει - Πάρ'το με 79.90

Θα το φοράς μέχρι να το «λιώσεις»! Υπέρτατο!

Η Βάσω Λασκαράκη έχει σταυρωτό πανωφόρι που θα σε τρελάνει  - Πάρ'το με 79.90

Η Βάσω Λασκαράκη παίζει με την μόδα και οι επιλογές της είναι η μια καλύτερη από την άλλη! Η ηθοποιός, ανακαλύψαμε ότι έχει σταυρωτό πανωφόρι που θα σε τρελάνει! Το βρήκαμε για εσένα και παρ'το με 79,90 ευρώ. Δεν παίζει να το βγάλεις μετά από πάνω σου.

Η ίδια, αγαπά πολύ το casual look και τα σύνολά της γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης. Προτιμά την άνεση και αποφεύγει τα τακούνια, αλλά ακόμα και έτσι γράφει ιστορία και παίρνει 10άρι κάθε φορά.

Πρόσφατα, είδαμε άλλη μια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με σταυρωτό πανωφόρι σε μουσταρδί και το λατρέψαμε αμέσως! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλη την άνοιξη και το φθινόπωρο και σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά του! Κοστίζει 79,90 ευρω και είναι από την εταιρία Helmi, μια από τις πλέον δημοφιλείς! Αν πάλι θες κάτι πιο οικονομικό, σου έχουμε παρόμοια επιλογή από τα Zara....

Δείτε την σχετική φωτογραφία με την Βάσω Λασκαράκη και την καπαρτίνα της:

Πως να φορέσεις το πανωφόρι σου σαν τη Βάσω Λασκαράκη - Όλα τα tips

Επειδή η καμπαρντίνα είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι πρέπει να σου δώσουμε τις συμβουλές μας και να σου πούμε πώς τον τρόπο για να την φορέσεις σωστά αλλά και πιο χρώμα είναι ιδανικό για εσένα.

Για να σε πάρουμε από την αρχή θα σου τονίσουμε ότι πρέπει να έχεις μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα που ταιριάζει με όλα και φυσικά όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς το πρωί να την βάλεις με ένα τζιν και ένα t-shirt αλλά και πιο βράδυ με ένα φόρεμα και ψηλά παπούτσια.

Αν σου αρέσουν, όμως, οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις θα πρέπει να τολμήσεις και εσύ να αγοράσεις μια πιο ιδιαίτερη καμπαρντίνα και να την συνδυάσεις αναλόγως.