Η Ιωάννα Σιαμπάνη φόρεσε το πιο hot μπουφάν της σεζόν - Είναι λευκό με κρόσσια στα μανίκια

Πρέπει να το βάλεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Σιαμπάνη φόρεσε το πιο hot μπουφάν της σεζόν - Είναι λευκό με κρόσσια στα μανίκια

Το πιο hot μπουφάν της σεζόν φόρεσε η Ιωάννα Σιαμπάνη, το οποίο πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου. Είναι λευκό, puffer, ενώ στα μανίκια του κρέμονται κρόσσια, μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και θα την λατρέψεις.

Την γνωρίσαμε στον 2ο κύκλο του «My style rocks» και σίγουρα ήταν μια προσωπικότητα που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Μπορεί να μην βγήκε η νικήτρια, ωστόσο είναι από τις κοπέλες που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας. Είχε την μεγαλύτερη πρόοδο στο παιχνίδι και πειραματιζόταν αρκετά με mix and max εικόνες.

Σήμερα, η Ιωάννα Σιαμπάνη έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων με την ονομασία «Sampi» και αν μπεις στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Instagram θα δεις μοναδικά κομμάτια.

Κάνοντας scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας τράβηξε την προσοχή εκτός των υπολοίπων εντυπωσιακών κομματιών στις φωτογραφίες της και ένα απίστευτο λευκό μπουφάν. Είναι από την εταιρία «PINKO» και την λεπτομέρεια στα μανίκια όπου κρέμονται κρόσσια θα την λατρέψεις 100%.

Να πούμε πως πριν από λίγους μήνες η Ιωάννα Σιαμπάνη, περπάτησε στην πασαρέλα στην επίδειξη μόδας της Παναγιώτας Κάλος και όλα τα φλας άστραψαν.

Εντυπωσιακή η Ιωάννα Σιαμπάνη ήταν και στο party γενεθλίων της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε γενέθλια και έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο φόρεμα της στο λαμπερό πάρτι των γενεθλίων της.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η πρώην παίκτρια του show έκλεισε τα 27 της χρόνια και το γιόρτασε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Δίπλα της ήταν τόσο ο σύντροφος της Τζίμης Σταθοκοστώπουλος αλλά και καλές της φίλες.

Η Ιωάννα με το κόκκινο φόρεμα της ήταν «φωτιά» και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined