Chic και ζέστη; Τα Stradivarius σου δείχνουν τον τρόπο οικονομικά

Τρέξε να προλάβεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Chic και ζέστη; Τα Stradivarius σου δείχνουν τον τρόπο οικονομικά

Θες να παραμείνεις chic και ζέστη σε αυτόν τον καιρό; Τότε τα Stradivarius σου δείχνουν τον τρόπο οικονομικά και απλά! Είναι ένα key κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις από την ντουλάπα σου, καθώς είναι trend και σίγουρα θα το αγαπήσεις.

Ο καιρός είναι μια ζέστη και μια κρύο, οπότε εμείς σου βρήκαμε το πανοφόρι που θα λατρέψεις!

Το καλύτερο; Είναι σε στυλ πόντσο - γιλέκο, που σημαίνει πως μπορείς άνετα να το κρατήσεις πάνω σου και να βγάλεις το μπουφάν, ενώ συγχρόνως θα απραμείνεις κομψή.

Stradivarius γιλέκο
Stradivarius μπεζ γιλέκο

Κάνε το δικό σου εδώ!

Ωστόσο, σου βρήκαμε 4 push up jeans από τα καταστήματα bershka για να το συνδυάσεις σε μια καθημερινή σου εμφάνιση! Ρίξε μια ματιά.

Τσακίζει ταμεία μια μπλούζα στα Stradivarius - Με 5.99 την πήρες και έφυγες

Τα Stradivarius γράφουν ιστορία με τα ρούχα τους αφού η νέα συλλογή τσακίζει ταμεία! Εμείς ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα μια μπλούζα στα μαγαζιά που έχει τιμή σοκ και με 5.99 την πήρες και έφυγες! Ακόμα κάθεσαι; Κοντεύει να βγει sold out!

Ο χειμώνας σιγά σιγά τελειώνει και η Άνοιξη έρχεται, μαζί με πιο χαλαρές υφές και άνετες γραμμές στα ρούχα. Αν θέλεις να κάνεις ήδη τις αγορές σου είναι μια καλή στιγμή μιας και τώρα θα βρεις τα κομμάτια που αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα στα μαγαζιά. Ανάμεσα σε αυτά και μια μπλούζα στα Stradivarius που τσακίζει ταμεία και πωλείται ανά 1 λεπτό!

Την έχουν βγάλει με μόλις 5,99 ευρώ και έχει αρκετά χρώματα. Είστε είσαι αθλητικό κορίτσι, είτε δεν πατάς καν στο γυμναστήριο, το μόνο σίγουρο είναι πως την πήρες και εσύ και... έφυγες κι ας την φοράς μόνο στις βόλτες με τις κολλητές. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στο εγγυόμαστε! Αν πάλι είσαι του φορέματος, έχουμε και από αυτό, στο ίδιο κατάστημα!

Ιδού το κομμάτι - έρωτας:

ΑΝΑΦ. 2539/915-I2019
Μπλούζα με αθλητική πλάτη basic σε μαύρο και σιέλ

Stradivarius μπλούζα προσφοράStradivarius μπλούζα 5,99Stradivarius  αθλητική μπλούζα

Βρες την εδώ

Ποια άλλα κομμάτια εκτός από αυτή τη μπλούζα από τα Stradivarius αξίζει να πάρεις στις εκπτώσεις

Με αυτές τις 2 συμβουλές, δεν θα πέσεις έξω μιας και είναι αυτό που λέμε all time classic!

Προτού ξεκινήσεις το λεγόμενο shopping therapy, επιβάλλεται να τακτοποιήσεις τη ντουλάπα σου! Θα διαπιστώσεις στην πορεία, ότι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές αγορές και να μη μετανιώσεις αργότερα για κάποια λάθος επιλογή σου!

Αν έχεις ρούχα, τα οποία δε φοράς καθόλου κι έχουν ξεμείνει στα ράφια σου over πενταετίας, ήρθε μάλλον η ώρα να τα αποχωριστείς, χαρίζοντας τα σε κάποιον που θα τα αξιοποιήσει καταλλήλως!

Συμμάζεψε τα ρούχα, τα οποία τελικά θα κρατήσεις και κάνε μια λίστα με τις ελλείψεις της ντουλάπας σου.

Αν το ψηλόμεσο παντελόνι που αγόρασες πέρσι, δε μπορείς με τίποτα να το συνδυάσεις με κάποιο ρούχο σου, τότε οπωσδήποτε συμπλήρωσε στη λίστα σου να βρεις την ιδανική μπλούζα! Έτσι, θα κινηθείς στοχευμένα, χωρίς να χάνεις χρόνο ή χρήμα!

Οργανώνοντας τη λίστα σου, σκέψου πιθανά outfits, τα οποία φοράς στην καθημερινότητά σου, και σίγουρα θα ανακαλύψεις κάτι που σου λείπει. Ας πούμε, όταν πήγες να φορέσεις την αγαπημένη σου φούστα, κατά λάθος έσκισες το καλσόν σου! Σημείωσε, λοιπόν να πάρεις μερικά καλσόν να σου βρίσκονται!

Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές, εξαιτίας των χαμηλών τιμών. Άλλωστε, πόσα ακόμα παρόμοια μαύρα μπλουζάκια θα χρειαστείς!;;

Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να αγοράσεις κάτι που τελικά δεν το χρειάζεσαι! Για να συμβεί αυτό πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και κατ’ επέκταση τι ακριβώς ψάχνεις!

Εσύ άραγε ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο ή θέλεις γενικά να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου;

Απάντησε σε αυτή την ερώτηση προτού ξεκινήσεις τις αγορές σου, και φρόντισε να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση! Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις ένα πλεκτό πουλόβερ επικεντρώσου στο αντίστοιχο section, και μη σπαταλάς το χρόνο σου στο ράφι με τις τσάντες!