Ξεπουλάει αυτό το αντρικό πουκάμισο για τις 14 Φεβρουαρίου - Είναι των Bershka

Κάντο δώρο στον αγαπημένο σου! Κάνει μόνο 19,99!

Ξεπουλάει αυτό το αντρικό πουκάμισο για τις 14 Φεβρουαρίου - Είναι των Bershka

14 Φεβρουαρίου, η γιορτή των ερωτευμένων, είναι πολύ κοντά και ξέρουμε πως ψάχνεις ένα δώρο για το αγόρι σου σαν τρελή! Γι' αυτό κι εμείς σου έχουμε την λύση για να σταματήσεις να βασανίζεσαι! Στα καταστήματα Bershka ξεπουλάει σαν τρελό ένα συγκεκριμένο αντρικό πουκάμισο και... μήπως πρέπει να πας να του ρίξεις μια ματιά κι εσύ;

Θες να του κάνεις ένα δώρο για να σε θυμάται κάθε μέρα αλλά να είναι και οικονομικό γιατί... εντάξει δεν είσαι και η Αθηνά Ωνάση; Σου βρήκαμε εμείς το τι, για να μην σκας! Αυτό το ριγέ πουκάμισο θα είναι σίγουρα του γούστου του!

Πουκάμισο ριγέ

JOIN LIFE

ΑΝΑΦ. 0899/019/401

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: L | Ύψος μοντέλου: 6.10 ft / 186 cm

Bershka πουκάμισο

Bershka οικονομικά δώρα Άγιου Βαλεντίνου

Bershka Άγιος Βαλεντίνος

Βέβαια, αν δεν θες πουκάμισο σου έχουμε κι άλλη εναλλακτική! Αυτό το αντρικό μπουφάν από τα Bershka, το έχουμε ερωτευτεί!

Τι άλλο μπορείς να του κάνεις δώρο στης 14 Φεβρουαρίου εκτός από το πουκάμισο των Bershka

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει απειλητικά και όλες έχουμε βγει στην αναζήτηση για το καλύτερο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου που θέλουμε να κάνουμε στο σύντροφό μας.

Κάθε χρόνο είναι μια πρόκληση η συγκεκριμένη ημέρα αφού πρέπει να διαλέξετε το κατάλληλο μέρος για να γιορτάσετε αλλά και το κατάλληλο δώρο. Αν θες να ξεφύγεις από τα κλισέ και να μην πάρεις τίποτα που να είναι σχετικό με αρκουδάκια, καρδιές ή μπρελόκ με τα ονόματά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρεις ένα πιο προσωπικό δώρο.

Είμαι σίγουρη πως ο σύντροφός σου θα νιώσει πολύ καλύτερα όταν φοράει ένα πουκάμισο ή κρατάει μια τσάντα που του έχεις πάρει για να εκφράσεις την αγάπη σου, παρά με ένα αρκουδάκι που θα κρύβει κάθε φορά που θα πηγαίνουν στο σπίτι οι φίλοι του.

Ένα παραπάνω συν είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων και μπορείς να βρεις προνομιακές τιμές σε ό,τι και αν επιλέξεις. Δες τις προτάσεις που έχω να σου κάνω και είμαι σίγουρη πως θα βρεις τη λύση που έψαχνες. Αν δεν βρεις κάτι που να σε αντιπροσωπεύει μπορείς να δεις κι αυτό:

Πορτοφόλι

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη λίστα το πορτοφόλι. Ένα πολύ προσωπικό δώρο που μόνο κάποια όπως εσύ που γνωρίζεις καλά αυτό τον άντρα θα μπορούσε να του πάρει για δώρο. Μπορείς να δειςπολλά σχέδια από διάφορες μάρκες για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει εδώ!

Πουκάμισο

Δεν νομίζω πως υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει ένας άντρας με πουκάμισο. Τώρα είναι η ευκαιρία να δεις φορεμένο πάνω στον αγαπημένο σου εκείνο το πουκάμισο που είδες και σου έκανε κλικ απ΄την πρώτη ματιά.

Γραβάτα-Παπιγιόν

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις το πουκάμισο με μια γραβάτα ή ένα παπιγιόν αναλόγως με το τι νομίζεις πως θα φόραγε πιο εύκολα ή ακόμα να το πάρεις και σαν ένα ξεχωριστό δώρο, αφού αποτελεί μια ωραία επιλογή.

Ζώνη

Η ζώνη αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ κάθε αντρικής ντουλάπας. Μια μαύρη ή καφέ ζώνη είναι μια καλή επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά καλά ντυσίματα και σίγουρα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο δώρο.

Σκουφί-Κασκόλ

Φέτος που ο χειμώνας έχει δείξει για τα καλά τα δόντια του το σκουφί και το κασκόλ είναι απαραίτητα. Ακόμα και στο κρύο όμως μπορούμε να έχουμε στυλ και μπορείς να χαρίσεις απλόχερα και στον σύντροφό σου ένα τόσο χρήσιμο δώρο.

Παπούτσια

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι γυναίκες που τρελενόμαστε για τα παπούτσια. Στους άντρες αρέσουν επίσης και γιατί να μην τον δεις να χαίρετε αυτή τη μέρα που άλλωστε θα γιορτάζετε τον έpωτά σας;

Τσάντα

Έχουν περάσει οι εποχές που η τσάντα θεωρούνταν καθαρά γυναικείο αξεσουάρ. Πλέον και οι άντρες δίνουν μεγάλη βάση στη προσωπική τους τσάντα, η οποία τους είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά τους για προσωπικά αντικείμενα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα σακίδιο πλάτης, έναν χαρτοφύλακα ή ακόμα και έναν σάκο ταξιδίου αν ο σύντροφός σου κάνει αρκετά ταξίδια.