Νέα άφιξη στα Zara - Το παντελόνι της "μαμάς" θα το φοράς χειμώνα - καλοκαίρι

Θα το αγαπήσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα άφιξη στα Zara - Το παντελόνι της

Τα λεγόμενα τζιν της «μαμάς» έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Έκαναν την εμφάνιση τους πριν από μερικά χρόνια και τα αγάπησαν όλες οι γυναίκες. Εγώ σου βρήκα ένα που είναι νέα άφιξη στα Zara και βγαίνει σε πέντε διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις και θα το φοράς χειμώνα - καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο τζιν παντελόνι θα το ακούσεις και σαν «moms fit». Το κόψιμο του ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Μπορεί να μην το βρεις σε έκπτωση, ωστόσο η τιμή του είναι προσιτή, αφού μπορείς να το αγοράσεις με λιγότερα από 30 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara στην κατηγορία με τα παντελόνια βρήκα το τζιν που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες και πρέπει να το βάλεις στην ντουλάπα σου. Το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ, τόσο με ψηλά όσο και με sneakers.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν, το οποίο έχει πέντε τσέπες. Η όψη του είναι σαν ξεβαμμένου και κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ.

Μάλιστα, σου προτείνω να το φορέσεις με μια από τις τρεις μπλούζες που υπάρχουν επίσης στα Zara.

Τι είναι όμως το παντελόνι της «μαμάς» που βρήκα στα Zara

Πρόκειται για τα ψηλόμεσα τζινς που είναι κάπως πιο φαρδιά στο πάνω μέρος τους και είτε στενεύουν στο κάτω δημιουργώντας ένα cigarette εφέ, είτε είναι σε ίσια γραμμή και συνήθως το yoke τους (Η ραφή που έχουν όλα τα τζιν παντελόνια ανάμεσα στη μέση και τις πίσω τσέπες) είναι σε σχήμα V.

Η επίσημη «πρώτη» εμφάνιση των mom τζινς έγινε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα μεταξύ 1980s και 1990s. Γι’ αυτό και πήραν και τον τίτλο «mom τζινς», γιατί ήταν τα τζιν παντελόνια που φορούσαν οι μαμάδες μας στα νιάτα τους. Τα φορούσαν με μαύρη δερμάτινη ζώνη, και συνδυασμένα με λευκό T-shirt, ή καρό πουκάμισο, ή και με με crop top.

Να σημειώσω πως τα mom τζινς ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί φυσικά να κάνετε τη σωστή επιλογή στο συνδυασμό τους.