Θες μαύρο παντελόνι; - Στα Stradivarius έχει το πιο τέλειο με μόνο 19,99

Δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θες μαύρο παντελόνι; - Στα Stradivarius έχει το πιο τέλειο με μόνο 19,99

Κορίτσια, υπάρχει ένα παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Αυτό είναι το μαύρο! Μπορείτε να το συνδυάσετε όπως θέλετε και να το φορέσετε από το πρωί έως και το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Μάλιστα, θα το βρεις μόνο με 19,99 ευρώ σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius.

Ένα μαύρο παντελόνι είναι η πιο εύκολη λύση στο «δεν έχω τι να φορέσω». Μπορεί να φορεθεί άνετα με όλα χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις όλα σου τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι μέχρι να βρεις αυτό το «ένα» που σίγουρα θα βρεις στο τέλος. Και πρέπει μετά να τα βάλεις και όλα στη θέση τους.

Εγώ για ακόμη μια φορά σου έχω αυτό το παντελόνι που θα σε βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση. Το οποίο μάλιστα, μπορείς να φορεθεί στη σχολή με sneakers, μέχρι και στο γραφείο με μποτάκια, μέχρι επίσης για ποτό το βράδυ με γόβες.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το φαρδύ παντελόνι με πιέτες από τα Stradivarius. Βγαίνει εκτός του μαύρου, σε μπεζ αλλά και πέτρα. Κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ.Συνδύασε το με ένα εξίσου στιλάτο πέδιλο!

μαύρο παντελόνι

Stradivarius ρούχα

Αυτό το παντελόνι "ξεπουλάει" στα Stradivarius! Δεν είναι μαύρο αλλά mom jeans που κάνουν δυνατό comeback!

Αυτό το παντελόνι από τα Stradivarius, "ξεπουλάει"! Τα mom jeans κάνουν δυνατό comeback και πρέπει να είσαι και εσύ μια από αυτές που θα το δοκιμάσουν άμεσα!

Αν θες και εσύ να μείνεις ενήμερη με τα trends της εποχής, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το τζιν που σου προτείνουμε!

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε την ροζ, που είναι και πιο ανοιξιάτικη, και θα δώσει λίγο χρώμα στην ζωή σου. Αν πάλι είσαι από εκείνες που δεν τρελαίνονται για το συγκεκριμένο χρώμα, τότε υπάρχει και το κλασσικό λευκό - μπεζ που ταιριάζει με τα πάντα.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς είναι trendy και σίγουρα ταιριάζει ήδη με πολλά ρούχα στην ντουλάπα σου.

Stradivarius ροζ παντελόνι Stradivarius παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ!