Το crop top της Αθηνάς Οικονομάκου θα σε δείξει «μισή» - Είναι σε έκπτωση με 44 ευρώ

Μαύρο και all time classic!

Το crop top της Αθηνάς Οικονομάκου θα σε δείξει «μισή» - Είναι σε έκπτωση με 44 ευρώ

Αν είσαι σε φάση ανανέωσης της ντουλάπας σου, προτίμησε το crop top της Αθηνάς Οικονομάκου μιας και σίγουρα θα σε δείξει «μισή»! Είναι σε έκπτωση με 44 ευρώ και ξεπουλάει. Μαύρο, βολικό και all time classic. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, σαν γνήσια fashionista έκανε μια ακόμα εμφάνιση που έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ. Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram με κάτω εσώρουχο και ένα υπέρτατο crop top. Εμείς, το εντοπίσαμε για εσένα με τέλεια τιμή.

Από 56 ευρώ, το έριξαν στα 44 και το είναι hot item στο ProjectSoma. Αν θέλεις να τονίσεις την μέση σου, ή να την «μαζέψεις» λίγο, έχουμε την λύση. Το εν λόγω crop top, έχει ελαστική υφή και είναι κατάλληλο για όλες τις μέρες και ώρες. Η Αθηνά Οικονομάκου το φόρεσε με ένα ψηλόμεσο εσώρουχο και το κοινό της στο Instagram παραλήρησε, όπως έκανε και όταν είχε φορέσει τζιν στα χιόνια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ένα ακόμα ρούχο της Αθηνάς Οικονομάκου σε έκπτωση που ξεπουλάει - Στο είχαμε αναφέρει...

Αν προβληματίζεσαι για το πώς να βάλεις φλοράλ, βάλε το φόρεμά σου όπως η Αθηνά Οικονομάκου! Στο βρήκαμε με έκπτωση, μόνο με 64 ευρώ και είναι το απόλυτο look για να κάνεις copy κι ας έχει κρύο! Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι και από την συλλογή της.

Η ηθοποιός γράφει ιστορία με τα All Over κομμάτια της και το ένα είναι καλύτερο από τα άλλα! Πρόσφατα η ίδια, εμφανίστηκε με φλοράλ φόρεμα και μας έκλεψε την καρδιά. Αν αγαπάς κι εσύ τα prints όπως και εμείς, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι must.

Άνετο, χουχουλιάρικο και βολικό, πάει με όλα και σε βγάζει από την δύσκολη θέση! Η Αθηνά Οικονομάκου το ταίριαξε με εντυπωσιακό πουκάμισο αλλά εννοείται πως φοριέται και μόνο του, μιας και είναι μάξι. Μάλιστα με την έκπτωση θα το βρεις από 80 ευρώ στα 64! Αν βέβαια, αγαπάς τα πουλόβερ, η ηθοποιός έχει φορέσει και από αυτά με πολύ επιτυχημένο τρόπο...

Ακόμα το σκέφτεσαι; Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μάξι φλοράλ φόρεμα; Κάντο όπως η Αθηνά Οικονομάκου με αυτά τα tips

  1. Συνδυάστε το μακρύ φόρεμα σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα δετά μποτάκια και ένα εντυπωσιακό fluffy παλτό ή faux γούνα.
    2. Ένα κοντό tweed σακάκι θα αναδείξει το μακρύ φόρεμα σας, χωρίς να το κρύβει. Ολοκληρώστε το σύνολο με λευκές μπότες και μια δερμάτινη, διχτυωτή τσάντα ώμου.
    3. Σφίξτε καλά τη ζώνη της κλασσικής μπεζ καμπαρντίνας σας, φορώντας από μέσα το maxi φόρεμα σας και ένα αυθεντικό ζευγάρι λευκά sneakers.
    4. Επιλέξτε ένα coat-dress που κρύβει τους αστραγάλους σας και επενδύστε στο layering με ένα εντυπωσιακό κασκόλ ή μαντήλι γύρω από το λαιμό σας.
    5. Μη φοβάστε να τολμήσετε διαφορετικά prints, με ένα μακρί ριγέ φόρεμα με 70's διάθεση και ένα κλασσικό καρό παλτό. Ολοκληρώστε με τα αγαπημένα σας chunky sneakers.
    6. Προσθέστε το puffer jacket σας πάνω από το αέρινο φόρεμα σας με μικρά φλοράλ και συμπληρώστε στο σύνολο σας ένα ζευγάρι μαύρα trainers με ορειβατικό στυλ.

Δείτε και ένα ακόμα ρούχο της που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...