Υπερπαραγωγή αυτό το Zara φόρεμα - Σαν σταρ του Hollywood στο κόκκινο χαλί

Τρέξε να προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Υπερπαραγωγή αυτό το Zara φόρεμα - Σαν σταρ του Hollywood στο κόκκινο χαλί

Αν αγοράσεις αυτό το φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara θα μοιάζεις σαν σταρ του Hollywood που περπατά στο κόκκινο χαλί όταν το φορέσεις. Είναι υπερπαραγωγή με τις διακοσμημένες αλυσίδες που έχει να κρέμονται από πάνω του και το ύφασμα του.

Αν θέλεις να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν προς τα εσένα σε μια νυχτερινή σου έξοδο ή ακόμη αν θέλεις να κάνεις τον πρώην σου να γυρίσει πίσω σε εσένα ή και ακόμη να πάρει την "εκδίκηση" σου για να δει τι έχασε, τότε είναι η πιο... έξυπνη αγορά που θα κάνεις.

Αν λοιπόν θέλεις να πετύχεις ένα από τα παραπάνω ή και όλα, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μαύρο σε στιλ lingerie φόρεμα. Έχει V ντεκολτέ, λεπτές τιράντες και σκισίματα στο κάτω του μέρος. Η λεπτομέρεια με τις αλυσίδες έρχονται σε αντίθεση και κάνουν όλη την διαφορά στο φόρεμα.

Το φόρεμα λοιπόν θα το βρεις στη νέα συλλογή των Zara με 35,95 ευρώ.

Zara φόρεμα

Αν λατρεύεις το σατέν, τότε θα λατρέψεις και αυτό το φόρεμα

Αν θες να είσαι extra δες και αυτό το φόρεμα από τα Zara

Αυτό το φόρεμα από τα Zara δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες αφού είναι διαχρονικό και φοριέται παντού....

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, σίγουρα θα έχετε να πάτε σε αρκετά καλέσματα και τραπέζια. Αν δεν ξέρετε τι να βάλετε ή σας αρέσει να ψωνίζετε νωρίς, τα Zara σας έχουν την λύση!

Κυκλοφόρησαν το απόλυτο φόρεμα σε μαύρο, το οποίο τραβάει τα βλέμματα και σε χρίζει αμέσως Βασίλισσα της νύχτας. Κοστίζει 39,95 ευρώ και αξίζει τα λεφτά του αφού έχει φοβερή λεπτομέρεια και είναι όλο με κεντημένες πούλιες και κρόσσια. Συγκεκριμένα, το site αναφέρει για το εν λόγω φόρεμα:

Κοντό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια φόδρα. Απλικέ κρόσσια με συνδυασμό με ασορτί πούλιες. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8725/861

Δείτε το και σίγουρα θα το ερωτευτείτε και εσείς:

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...