Hot summer με αυτό το ζευγάρι παπούτσια από Stradivarius - Μόνο 29,99

Τρέξε να το προλάβεις γιατί σίγουρα θα εξαφανιστεί σε δευτερόλεπτα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Hot summer με αυτό το ζευγάρι παπούτσια από Stradivarius - Μόνο 29,99

Μόνο με 29,99 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπουτσιών από τα καταστήματα Stradivarius που έχει γίνει hot trend για το Summer 2020 που πλησιάζει με ταχύτητα φωτός.

Τα παπούτσια σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι το top item οπότε πρέπει να προσέξεις που σπαταλάς τα λεφτά σου, μην κάνεις άσκοπες αγορές! Γι αυτό είναι εδώ η ομάδα του Youweekly.gr, που σε συμβουλεύει συνεχώς για τις τάσεις της μόδας.

Μια από αυτές, λοιπόν, για το καλοκαίρι του 2020 είναι και τα πέδιλα με διάφανα λουριά και τακούνι. Σου βρήκαμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά - αφού κοστίζουν μόνο 29,99 - από τα καταστήματα Stradivarius αλλά και ένα φλοράλ φόρεμα - που είναι κι αυτό τάση για φέτος - από το ίδιο κατάστημα για να έχεις ένα ολοκληρωμένο outfit σε μόλις λίγα λεπτά και χωρίς να κουράσεις το μυαλό σου.

Πέδιλα βινύλ με τακούνι

ΑΝΑΦ. 9217/570-V2020

Τακούνι 7 cm

Stradivarius πέδιλα

Stradivarius καλοκαίρι 2020

Έχουν γίνει ήδη trend όπως κι αυτό το συγκλονιστικό μπουφάν από τα Bershka, εσύ το έχεις δει;

Το νέο φόρεμα στα Stradivarius που πρέπει να συνδυάσεις με τα συγκεκριμένα πέδιλα για ένα hot summer 2020

Τι κι αν ο καιρός είναι ακόμα κρύος; Στα καταστήματα όλου του κόσμου έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν νέες συλλογές που θυμίζουν περισσότερο Άνοιξη - Καλοκαίρι! Συγκεκριμένα, μάλιστα στα Stradivarius υπάρχει μια νέα άφιξη, ένα φόρεμα φλοράλ που κάνει πάταγο και είμαστε σίγουροι πως να το φορέσεις δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Είναι μίνι και κοστίζει 25,99 ευρώ. Έχει λίγο φουσκωτά μανίκια που είναι πολύ στην μόδα και κάποιες παιχνιδιάρικες σούρες στο κάτω μέρος του. Το ολοκληρώνει συγκλονιστικά η κρουαζέ λαιμόκομψη.

Μίνι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη

ΑΝΑΦ. 2276/125-V2020

Stradivarius φόρεμα Άνοιξη Καλοκαίρι

Θα γίνει σίγουρα το νούμερα 1 trend στην αγορά! -