«Άναψε» τον με αυτές τις πιτζάμες από τα Oysho - Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου

Για να είσαι κάθε βράδυ... άκρως ελκυστική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άναψε» τον με αυτές τις πιτζάμες από τα Oysho - Θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου

Αν θέλεις να είσαι άκρως ελκυστική ακόμη και στον ύπνο σου, τότε πρέπει να αγοράσεις αυτές τις πιτζάμες από τα Oysho. «Άναψε» τον με ένα απλό babydoll που έχεις για να κοιμάσαι, και πρόκειται να πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου στο άψε σβήσε.

Αν είσαι από τις γυναίκες που... βαριούνται να κάνουν ολόκληρη προετοιμασία για να κάνουν μια ερωτική έκπληξη στο σύντροφο τους, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Παρακάτω θα βρεις τις πιτζάμες που είναι άνετες για το ύπνο, στιλάτες, αλλά και πολύ θηλυκές.

Συγκεκριμένα, σου βρήκα στα Oysho το σετ πιτζάμας που είναι σε μαύρο χρώμα και έχει πάνω της πολλές μαργαρίτες.

Κοντό παντελόνι με μαργαρίτες.

Baby doll

Τοπ με τιράντες και μαργαρίτες.

Oysho πιτζάμες

Αν επίσης, έχεις σχέση και θέλεις να του κάνεις μια... έκπληξη που θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη, αυτά τα μαύρα εσώρουχα που είναι σετ σίγουρα θα τον «στείλουν». Τα συγκεκριμένα από το Oysho θα σε κάνουν να είσαι άνετη, αλλά παράλληλα θα τον «τρελάνουν», καθώς είναι πολύ αισθησιακά.

Τα Oysho έχουν και τις πιο άνετες πιτζάμες

Ποίος είπε πως οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι στυλατες και στον ύπνο τους; Η Oysho σου δείχνει τις ποιο άνετες πιτζάμες και ταυτόχρονα τις πιο cute!

To κάτω μέρος της πιτζάμας είναι κολάν και έχει τύπωμα λευκές καρδούλες σε γκρι φόντο με απαλή υφή. Είναι άνετη καθώς προσαρμόζετε με λάστιχο και κορδόνι στην μέση.

Oysho κολαν

Θα το βρεις στην τιμή 17,99€ εδώ!

Η μπλούζα που μπορείς να συνδυάσεις το κολάν είναι κοντομάνικη και έχει τύπομα λευκές καρδούλες σε γκρι φόντο. Το ύφασμα είναι σε απαλή υφή! Θα το βρεις στην τιμή 15,99 εδώ!

Θες να φαίνεται το στήθος σου μέσα από τις μπλούζες, τα φορέματά, αλλά και τις πιτζάμες σου πιο... ζουμερά από ποτέ; Σου βρήκαμε στα καταστήματα Oysho 3 σουτιέν που θα σε κάνουν να το καταφέρεις!

μπλουζα oysho

TAGS