Βάλε χρώμα στη ζωή σου με τα Zara - Αυτό το τζάκετ είναι η νέα τάση της μόδας

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Βάλε χρώμα στη ζωή σου με τα Zara - Αυτό το τζάκετ είναι η νέα τάση της μόδας

Θες και εσύ να βάλεις χρώμα στη ζωή σου; Τώρα με τα Zara μπορείς! Αυτό το τζάκετ είναι η νέα τάση της μόδας που δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σου! Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα μιας και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Αν θες και εσύ να παραμείνεις trendy και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το τζάκετ στην ντουλάπα σου.

Είναι σε μοβ απόχρωση, "must" για την ανοιξιάτικη περίοδο, που όλοι οι οίκοι μόδας προτείνουν ανεπιφύλακτα. Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις.

Zara τζάκετ

Πολλές διάσημες κυρίες της showbiz το επιλέγουν ανεπιφύλακτα και μας το προτείνουν! Εσύ ακόμα κάθεσαι; Κάνε το δικό σου εδώ! Αν λατρεύεις το σατέν, τότε θα λατρέψεις και αυτό το φόρεμα

Αν πάλι θες κάτι πιο ζεστό από τζάκετ τα Zara σου έχουν το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή - Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!

Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά! Ο καιρός είναι στο ενδιάμεσο, η υγρασία έχει χτυπήσει κόκκινο, μια κρυώνεις μια ζεσταίνεσαι αλλά ούτε μια απλή ζακέτα σε καλύπτει ούτε παλτό μπορείς να βάλεις! Τι πρέπει να κάνεις; Να αγοράσεις αυτό το συγκεκριμένο τζάκετ!

Είναι μαύρο - κλασικότατο - και μπορεί να φορεθεί με τα πάντα όλες τις ώρες τις ημέρας! Τρέξε να το κάνεις δικό σου...

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3427/229

Κοντό μπουφάν με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι φουσκωτό στον ώμο. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Λεπτομέρεια ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara: Η ασημένια μπλούζα - κόσμημα από τη νέα συλλογή θα δώσει λάμψη στην εμφάνιση σου!

Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!

Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!Zara: Το δερμάτινο μπουφάν από τη νέα συλλογή που εκείνος θα σου... κλέψει σίγουρα! Είναι φαρδύ και έχει μόνο 40 ευρώ!

TAGS