Η Ζέτα Μακρυπούλια με μπορντό μπότες «εθισμός» - Σε έκπτωση στα 79 ευρώ

Είναι το top trend της σεζόν! Ακόμα να τις πάρεις;

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μπορντό μπότες «εθισμός» - Σε έκπτωση στα 79 ευρώ

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε κίνηση ματ με μπορντό μπότες που είναι πραγματικός «εθισμός»! Το καλύτερο όλων είναι πως πλέον βρίσκεται σε έκπτωση και θα τις αποκτήσεις μόνο με 79 ευρώ! Προειδοποιούμε ωστόσο, πως έχουν μείνει περιορισμένα τεμάχια...

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, παρέδωσε μαθήματα στιλ και με το φόρεμά της, και με τις μπότες της! Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ξεκάθαρα από τις best dressed του καναλιού και σίγουρα συμφωνείς και εσύ.

Κάθε της look είναι θέμα συζήτησης και το συγκεκριμένοι με τα μπορντό παπούτσια δεν αποτελεί εξαίρεση. Ξεχωριστή αναφορά κάναμε στο πουλόβερ της που πάει σε ξανθές και όχι μόνο, το είδες; Στο θέμα μας τώρα! Οι συγκεκριμένες μπότες είναι από την εταιρία Sante (βρες τις εδώ) και θα τις βρεις με 10 € έκπτωση από 89 € στα 79 €. Δες το υπέρτατο look και πες μας, δεν συμφωνείς:

Ποια άλλα χρώματα στις μπότες είναι «εθισμός» - Εκτός από τις μπορντό της Ζέτας Μακρυπούλια που είναι σε έκπτωση στα 79 ευρώ

Σαφώς, το λευκό είναι το χρώμα στα παπούτσια που θα φορεθεί αρκετά, αλλά δεν είναι το μόνο. Πέραν των γήινων αποχρώσεων και των animal prints, χρώματα όπως το πορτοκαλί, το μοβ, το κεραμιδί, το πράσινο και φυσικά το πάντα extravagant αλλά κλασικό κόκκινο είναι στην πρώτη γραμμή της διαθέσιμης παλέτας.

Δεν έχεις λοιπόν, παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα και να το τολμήσεις σε μία μπότα, στο στιλ που θες και που νομίζεις ότι θα απογειώσει τις street εμφανίσεις σου. Παρακάτω είναι όλα στη διάθεσή σου για την απαραίτητη έμπνευση. Να δεις ότι πριν ακόμα τις αποκτήσεις θα τις φαντάζεσαι με τα outfits της καθημερινότητας.