Απέκτησε Gucci στυλ με τα Zara και το νέο τους ζευγάρι παπούτσια

Οικονομικό και σικ

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Απέκτησε Gucci στυλ με τα Zara και το νέο τους ζευγάρι παπούτσια

Θες και εσύ να αποκτήσεις ένα ζευγάρι παπούτσια Gucci; Τώρα μπορείς να βρεις παρόμοιο στυλ με τα Zara και το νέο τους ζευγάρι! Μπορεί να μην είναι πανομοιότυπα, ωστόσο είναι αρκετά κοντά στα κανονικά και θα το λατρέψεις σίγουρα.

Μπορεί να μην έχουν γουνίτσα μέσα, ωστόσο το σχέδιο και το κόψιμο είναι αρκετά κοντά. Και φυσικά μιλάμε για τα μοκασίνια που έχουν λατρέψει πολλοί διάσημοι του Hollywood, ανάμεσα σε αυτούς και γυναίκες, αλλά και άντρες.

Μην μπερδεύεσαι ωστόσο. Εμείς σου έχουμε το γυναικείο ζευγάρι με χρυσές λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσει και θα σε κρατήσει ξεκούραστη. Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα, μιας και είναι το ιδανικό τόσο για γραφείο, όσο και για τις καθημερινές σου βόλτες.

Zara παπούτσια
Zara Gucci παπούτσια

Κάνε τα δικά σου εδώ. Σου βρήκαμε επίσης αυτή την απίστευτη τζιν καμπάνα πάλι από τα καταστήματα Zara που θα δείχνει και τα πόδια σου πιο λεπτά.

Θέλεις οικονομικό παλτό για να το συνδυάσεις με το Gucci ζευγάρι σου; Στα Zara θα βρεις το πιο διάσημο με 29,95 ευρώ

Στα Zara πρόκειται να βρεις το πιο διάσημο παλτό που κυκλοφορεί στην πιο οικονομική τιμή. Είναι στο χρώμα και στο στιλ που ταιριάζει με όλα και φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ. Τρέξε να προλάβεις πριν εξαντληθεί, καθώς κοστίζει 29,95 ευρώ.

Θέλεις να ανανεώσεις την χειμερινή του γκαρνταρόμπα με ρούχα επίσης που θα φορεθούν και την Άνοιξη; Αυτό το παλτό πρέπει να το βάλεις στην ντουλάπα σου, καθώς είναι η «χρυσή» λύση για τις εμφανίσεις σου, ενώ είναι στις hot τάσεις της μόδας.

Τα παλτό σε Α γραμμή είναι από τα πιο κολακευτικά, καθώς τονίζουν ελαφρώς την μέση και δεν κολλάνε στην περιφέρεια. Αυτό λοιπόν που βρήκαμε στα Zara έχει τα παραπάνω και πρόκειται να το ερωτευτείς, καθώς το ίδιο κάναμε και εμείς.

Πρόκειται για το καμηλό παλτό με γιακά, πέτο και μακρύ μανίκι. Θα το βρεις τόσο στα καταστήματα, όσο και στην διαδικτυακή τους σελίδα με 29,95 ευρώ.

Zara ρούχα

Οικονομικό παλτό

Μάλιστα, ταιριάζει απόλυτα και με αυτό το τζιν που σε δείχνει πιο αδύνατη, ενώ τα πόδια σου θα δείχνουν πιο μακριά. Αν έχεις κάποια παραπάνω κιλάκια θα λατρέψεις αυτή την επιλογή καθώς θα δείχνει πάρα πολύ ωραίο στην σιλουέτα σου.

TAGS