Το safari φόρεμα της Φαίης Σκορδά μοιάζει με σακάκι - Δικό σου με 119 ευρώ

Ταιριάζει απίστευτα στα ξανθά μαλλιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το safari φόρεμα της Φαίης Σκορδά μοιάζει με σακάκι - Δικό σου με 119 ευρώ

Εντοπίσαμε από πού είναι το safari φόρεμα της Φαίης Σκορδά που μοιάζει με σακάκι! Κάντο δικό σου με 119 ευρώ και μας ευχαριστείς αργότερα... Θα κάψεις καρδιές με αυτό το look, ταιριάζει σε όλες! Ακόμα να το αποκτήσεις;

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, φημίζεται για το άψογο στιλ της εντός και εκτός πλατό. Σε μια εμφάνιση που μας καθήλωσε, η ίδια επέλεξε την πιο hot τάση της σεζόν. Το safari φόρεμα σε πάει από το πρωί στο γραφείο μέχρι και για ποτάκι και καίει καρδιές.

Η Φαίη Σκορδά, το επέλεξε στο χρώμα της άμμου σε γραμμή που μοιάζει με σακάκι. Το μήκος του είναι all time classic και η τιμή του άκρως δελεαστική- μόλις 119 ευρώ έχει το κομμάτι passepartout! Για την ιστορία, το εντοπίσαμε στα access fashion. Λέτε τώρα που είναι στην Ιταλία(δείτε εδώ με ποιον, δεν πάει το μυαλό σας) να το έχει πακετάρει και αυτό; Ιδού η φωτογραφία με το φόρεμα:

Πώς να φορέσεις σωστά το safari φόρεμα σακάκι σαν την Φαίη Σκορδά

– Για να μην δείξει προκλητικό αυτό το σύνολο απαιτεί μια μικροκαμωμένη, boyish σιλουέτα. Aν είσαι πιο ψηλή ή έχεις καμπύλες καλύτερα να αποφύγεις να φορέσεις το σακάκι σκέτο. Μπορείς και πάλι να υιοθετήσεις το στυλ φορώντας μια φούστα από μέσα που θα εξέχει ελάχιστα κάτω από το σακάκι.

– Ακριβώς επειδή το σύνολο αυτό είναι αρκετά τολμηρό θα πρέπει να προσέξεις ώστε τα παπούτσια να μην τονίζουν τη θηλυκότητά σου αλλά να δίνουν μια πιο κοριτσίστικη νότα στο σύνολο. Πρακτικά, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολύ μυτερές γόβες ή τις πολύ ψηλές μπότες. Ένα παπούτσι με στρογγυλεμένη μύτη είναι ό,τι πρέπει για την συγκεκριμένη περίπτωση.