Ψάχνεις το ιδανικό παντελόνι για όλες τις ώρες; Στα Bershka έχει balloon fit

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ψάχνεις το ιδανικό παντελόνι για όλες τις ώρες; Στα Bershka έχει balloon fit

Ψάχνεις και εσύ το ιδανικό παντελόνι για όλες τις ώρες; Μην αγχώνεσαι άλλο μιας και στα Bershka έχει balloon fit, που σημαίνει ένα πράγμα. Άνεση και στυλ, δύο σε ένα.

Αν είσαι και εσύ από τα κορίτσια που θέλουν μεν να "μαγνητίσουν" όλα τα βλέμματα, ωστόσο δεν θέλουν να βγουν και από την άνεσή τους και να φορέσουν ρούχα που δεν τους αρέσουν, τότε αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να χάσετε.

Bershka παντελόνι
Bershka παντελόνι τζιν

Τρέξε και εσύ τώρα να το κάνεις δικό σου και να μαγέψεις τους πάντες γύρω σου, αλλά και να γίνεις το "it" κορίτσι της παρέας σου. Κάνε το δικό σου εδώ. Επίσης, σου βρήκαμε ένα ακόμη υπέροχο παντελόνι για να επιλέξεις πιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το ballon fit στα Bershka θα βρεις το απόλυτο push up παντελόνι - Στα 9,99 ευρώ

Αν δεις αυτό το push up παντελόνι των Bershka θα συμφωνήσεις στο ότι δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Το πουλάνε στα 9,99 ευρώ και τσακίζει ταμεία! Λογικό, με αυτή τη τιμή.... Το λεοπάρ άλλωστε είναι hot trend της μόδας!

Θα το φορέσουμε όλες την Άνοιξη και είναι ένα print που συνδυάζεται εύκολη, με λίγη προσοχή. Μάλιστα το συγκεκριμένο παντελόνι των Bershka το έχουν σε έκπτωση, οπότε αν το ήθελες εξαρχής, συμφέρει.

Είναι στενό, αλλά πάει σε όλες γιατί τονίζει τα σημεία που θέλεις και κρύβει κάποιες ατέλειες, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο. Πάρε και μια belt bag από το ίδιο κατάστημα (σου βρήκαμε με 12,99 σε μαυρο , δες την εδώ και καθάρισες) Ιδού περισσότερες λεπτομέρειες για το απόλυτο push up παντελόνι:

Παντελόνι ντένιμ με κανονικό ύψος μέσης και εφέ push up. Πολύ ελαστικό ύφασμα και με πιέτες πίσω για να αναδεικνύει τη φιγούρα. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Παντελόνι Push Up 5 τσέπες
ΑΝΑΦ. 5221/388/743

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.68 ft / 173 cm
19.99 €9.99 €50%
Χρώμα: Ανοιχτό καστανό

Bershka παντελόνιBershka παντελόνι push up

Βρες το εδώ

Πώς να συνδυάσεις ένα animal print παντελόνι όπως αυτό το push up των Bershka

Αν έχεις στη ντουλάπα σου ένα animal printed παντελόνι και δε ξέρεις πώς να το συνδυάσεις, η απάντηση κρύβεται, σίγουρα σε ένα μονόχρωμο top! Συνήθως, «παίζουμε» χρωματικά ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο, ενώ η τελική επιλογή εξαρτάται από το ακριβές pattern του παντελονιού.

Στην καθημερινότητά σου, μπορείς να το συνδυάσεις με λευκό ή μαύρο απλό t-shirt και λευκά sneakers περιπάτου, κι όχι αμιγώς αθλητικά! Αντίστοιχα, σε μια βραδινή έξοδο προτίμησε ένα μαύρο εφαρμοστό τοπ και ψηλές πλατφόρμες σε εξίσου μαύρο χρώμα και απλό σχέδιο. Το τσαντάκι που θα κρατήσεις μπορεί να είναι εξολοκλήρου χρυσό ή μαύρο με χρυσή αλυσίδα!

TAGS