Ξεπουλάει το παντελόνι - σακούλα της Αθηνάς Οικονομάκου - Βγήκε σε έκπτωση και σχηματίζει ουρές

Είναι ταμπά και πάει με όλα

Ξεπουλάει το παντελόνι - σακούλα της Αθηνάς Οικονομάκου - Βγήκε σε έκπτωση και σχηματίζει ουρές

Ξεπουλάει στα καταστήματα το παντελόνι - σακούλα της Αθηνάς Οικονομάκου και φοριέται όλη μέρα! Βγήκε σε έκπτωση και σχηματίζει ουρές στα ταμεία, μιας και μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα. Αγόρασέ το ή μετάνιωσέ το...

Άλλωστε είναι μεγάλη τάση της φετινής σεζόν τα paperbag pants. H ηθοποιός και επιχειρηματίας το ξέρει καλά και έβαλε μέσα στην συλλογή των All over της ένα από αυτά σε ταμπά. Τι κι αν δεν έχεις το άψογο σώμα της Αθηνάς Οικονομάκου; Με αυτό το παντελόνι - σακούλα είναι σίγουρο πως θα αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία.

Το συγκεκριμένο παντελόνι σακούλα ή paperbag αν θέλεις, θα το βρεις στα διαδικτυακά μαγαζιά των All over με έκπτωση από 120 € στα 84 €! Έχουν μείνει λίγα κομμάτια και ίσα που το προλαβαίνεις. Αν πάλι είσαι από τις πιο τολμηρές, πάρε και το διάφανο κορμάκι της Αθηνάς που σου δείξαμε εδώ και θα γίνεις fashionista από άλλο πλανήτη!

Ιδού η σχετική φωτογραφία με το παντελόνι:

Πώς να φορέσεις το παντελόνι - σακούλα όπως η Αθηνά Οικονομάκου και να κάνεις ουρές από αντρικό πληθυσμό

Στα καταστήματα θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια φτιαγμένα από κάθε λογής ύφασμα. Υπάρχουν τα τύπου cigarette που απλά σουρώνουν στη μέση και δένουν με ζώνη, αλλά και οι άνετες και φαρδιές παντελόνες που δίνουν ένα πιο αέρινο ύφος.

Πέρα όμως από τη γραμμή του παντελονιού, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και στα χρώματα ή τα prints. Τα πιο δημοφιλή είναι τα paper bag παντελόνια σε γήινες αποχρώσεις και τα καρό. Αυτό όμως δεν αποκλείει και τους έντονους χρωματισμούς ή τα άλλα μοτίβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της διακοσμητικής του ιδιαιτερότητας με την σούρα στην κοιλιά και την ζώνη στη μέση, το paper bag παντελόνι τείνει να τονίζει την καμπύλη του κορμού μετατρέποντας ακόμη και ένα σώμα σωλήνα σε κλεψύδρα. Ωστόσο, τα παντελόνια αυτά δεν ενδείκνυνται για γυναίκες με κοιλίτσα, διότι η ύπαρξη αυτής της λεπτομέρειας στη μέση ενδέχεται να την τονίσει περισσότερο.