3 σορτσάκια των Bershka που πρέπει να πάρεις τώρα - Είναι σε τιμή ευκαιρίας

Σε λίγους μήνες θα ανέβουν οι τιμές οπότε τρέξε να τα προλάβεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
3 σορτσάκια των Bershka που πρέπει να πάρεις τώρα - Είναι σε τιμή ευκαιρίας

Το καλοκαιράκι του 2020 πλησιάζει με ταχύτητα φωτός γι αυτό η ομάδα του Youweekly.gr αποφάσισε, έψαξε και βρήκε 3 σορτσάκια από τα καταστήματα Bershka που σίγουρα θα είναι τάση και πρέπει να τα πάρεις τώρα αφού βρίσκονται σε τιμή ευκαιρίας!

Μπορεί να σου φαίνεται νωρίς να προβείς σε μια τέτοια αγορά, όμως να σου θυμίσουμε πως όταν φτάσει η αντίστοιχη σεζόν οι τιμές θα ανέβουν και επίσης, ποιος είπε ότι τα σορτσάκια φοριούνται μόνο το καλοκαίρι; Παρακάτω σου έχουμε εύκολα και έξυπνα tips να τα συνδυάσεις και τώρα που κάνει κρύο ακόμα!

Σορτς paperbag με ζώνη

ΑΝΑΦ. 2539/019/906

19.99 €

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Bershka σορτσάκια

Σορτς ντένιμ Mom Fit

ΑΝΑΦ. 2507/916/400

17.99 €

Bershka νέα συλλογή 2020

Σορτς με λάστιχο στη μέση που ρυθμίζεται με αγκράφες στο πλάι

ΑΝΑΦ. 2612/388/321

15.99 €

Bershka προσφορές

Πώς να φορέσεις τα σορτσάκια σου και τον χειμώνα

Οι fashionsistas έχουν τον τρόπο να αξιοποιούν τα αγαπημένα τους κομμάτια κάθε εποχή του χρόνου. Εμπνεύσου από το στυλ τους, και πάρε μαθήματα μόδας για το πώς να φορέσεις το σορτσάκι σου ακόμα και όταν κάνει κρύο!

  • Η καλύτερη λύση για να προσθέσεις το καλοκαιρινό κομμάτι σε μια χειμερινή εμφάνιση είναι το καλσόν. Ένα χοντρό, οπάκ καλσόν είναι ό,τι πρέπει για να σε κρατήσει ζεστή και stylish ακόμα και τους πιο κρύους μήνες της χρονιάς.
  • Αν πάλι δεν είσαι fan του οπάκ κομματιού, επέλεξε ένα ημιδιάφανο μαύρο καλσόν - δες εδώ ένα τέλειο που φόρεσε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - που θα τονίσει τα πόδια σου ή ακόμα και το κλασσικό ή δερμάτινο κολάν σου για πιο ροκ εμφανίσεις.
  • Για να δώσεις έξτρα πόντους στυλ σε ένα κομψό girly λουκ, επένδυσε στην αγορά ενός πιο λεπτού καλσόν με σχέδια.

Με τι να το συνδυάσω;

  • Τα oversized κομμάτια είναι η top επιλογή! Ταίριαξε το κοντό σορτσάκι σου με μια μακριά ζακέτα ή ακόμα και το φούτερ του συντρόφου σου, και θα έχεις αποκτήσει το τέλειο cozy σύνολο για τις πρωινές, χειμερινές σου βόλτες.
  • Οποιουδήποτε είδους μποτάκια συνδυάζονται τέλεια με το κοντό σορτσάκι. Από τις γαλότσες και τα κλασσικά Timberland μποτάκια μέχρι τα ψηλοτάκουνα ankle boots, όποιο παπούτσι και αν φορέσεις σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσεις το πιο άνετο σύνολο.

Must have: Ένα oversized κασκόλ και το μοντέρνο σκουφάκι σου, θα αποθεώσουν στο λεπτό την συνολική σου εμφάνιση.

TAGS