Τα λευκά sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη «σπάνε» ταμεία - Αν δεν έχεις ίδια, τρέχα

Νούμερο ένα trend για την Άνοιξη 2020

Τα λευκά sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη «σπάνε» ταμεία - Αν δεν έχεις ίδια, τρέχα

Ανάμεσα στα top ανοιξιάτικα trends είναι και τα λευκά sneakers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα οποία φυσικά «σπάνε» ταμεία! Αν δεν έχεις ίδια, τρέχα γιατί κοντεύουν να εξαντληθούν. Άλλωστε δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να τα αποκτήσεις, μιας και θα τα βρεις σε όλα τα μαγαζιά ευρείας.

Η παρουσιάστρια του Alphatv, αγαπά τη μόδα και κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Εμείς, ανατρέξαμε στο προφίλ της στο Instagram και βρήκαμε την πιο πρόσφατη, στην οποία και φοράει φλοράλ κόκκινο φόρεμα με λευκά sneakers.

Θα τα φοράς από το πρωί μέχρι νωρίς το βράδυ, ακόμα και στο γραφείο με το κατάλληλο ντύσιμο, και ενδεικτικά θα σου πούμε αμέσως ότι με το κοστούμι σου «καθάρισες» για τα πολύ πρωινά. Επειδή όμως για fashionistas όπως η Ευρυδίκη, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική ανάρτηση:

Αν πάλι δεν αγαπάς τα λευκά sneakers, αλλά θες να ρισκάρεις, σου βρήκαμε στα Zara αυτά τα "παραμορφωμένα" sneakers που έχουν δημιουργήσει ουρές στα καταστήματα! Δες τα εδώ και θα πάθεις

Πώς να φορέσεις τα λευκά σου sneakers σαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Mε τζιν, με φούστα, με κοστούμι, με κολάν, τα sneakers φοριούνται με ευκολία. Χρώματα και σχέδια σε ποικιλία. Τα συναντάμε με κεντήματα, με πολύχρωμα κορδόνια, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Τα λευκά αθλητικά δεν κάνουν πρόχειρο το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με sneakers, ιδιαίτεροι. Mε τζιν και ένα blazer, με skinny παντελόνι και πουκάμισο, με pencil φούστα και ένα ιδιαίτερο τοπ, με cropped παντελόνι και τζάκετ, με ολόσωμη φόρμα, με ένα stripped φόρεμα. Τα sneakers μπορούν να απογειώσουν το look μας αρκεί να φορεθούν «έξυπνα».