Cargo φούστα - έρωτας από τα Stradivarius - Σε δυο χρώματα μόνο με 19,99

Θα «τρελαθείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Cargo φούστα - έρωτας από τα Stradivarius - Σε δυο χρώματα μόνο με 19,99

Ένας ακόμη έρωτα που έρχεται από τα Stradivarius είναι οι cargo φούστες. Είναι ένα στυλ που έρχεται επίσης από τα 90s και τον τελευταίο ένα χρόνο σχεδόν, έχει κάνει την άφιξή του στη street μόδα και δεν θα μπορούσα να το προσπεράσω. Η συγκεκριμένη, βγαίνει σε δυο διαφορετικά χρώματα και κοστίζει μόνο 19,99 €.

Το χειμώνα, ένα ακόμα ''άσχημο'' κομμάτι έκανε την εμφάνισή του στις πασαρέλες μεγάλων οίκων όπως της Prada, με τις βασίλισσες του street style να φοράνε πρώτες το εν λόγω σχέδιο. Ο λόγος λοιπόν για τις cargo φούστες, που αναβαθμίστηκαν και ήρθαν να διεκδικήσουν μια θέση στη ντουλάπα μας. Μπορεί οι μεγάλοι οίκοι να έχουν... τσιμπημένες τιμές, ωστόσο σε αγαπημένα καταστήματα θα τις βρεις πολύ οικονομικά.

Η συγκεκριμένη από τα Stradivarius, κοστίζει μόνο 19,99 € είναι μίνι και βγαίνει σε χρώμα καμηλό ανοιχτό και μπεζ. Η λεπτομέρεια με την μαύρη ζώνη στη μέση είναι αυτή που κάνει την διαφορά.

Μίνι φούστα cargo

Cargo φούστα Stradivarius

Πως να φορέσεις την cargo φούστα σου από τα Stradivarius

Μπορεί να δημιουργήσει ένα θηλυκό look, συνδυάζοντας μια cargo φούστα με μεγάλες τσέπες με ανοιχτό πουκάμισο και lace bra.

Για εμφανίσεις στο γραφείο μια cargo φούστα σε συνδυασμό με αυστηρό πουκάμισο θα δημιουργήσει το πιο stylish look.

Για μια βραδινή σου έξοδο, φόρεσε την cargo φούστα σου με μια διάφανη μπλούζα ή πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια και είναι έτοιμη για διασκέδαση το Σαββατόβραδο.

Αν θες μια πιο κοριτσίστικη πινελιά, φόρεσε το με ένα τοπάκι ή ακόμη και με ένα t-shit με στάμπα. Αν πεις «ναι» στην στάμπα, η νέα συλλογή στα καταστήματα Stradivarius για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 μόλις κυκλοφόρησε και ξεχωρίσαμε 2 t-shirt που έχουν επάνω μια πολύ παιχνιδιάρικη στάμπα! Αν είσαι από τα κορίτσια που λατρεύουν τα casual looks πρέπει να τα αγοράσεις οπωσδήποτε!