Προσφορά «βόμβα» στα Bershka - Παντελόνι jogger μόνο με 9,99 ευρώ

Τρέξε να προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προσφορά «βόμβα» στα Bershka - Παντελόνι jogger μόνο με 9,99 ευρώ

Στα Bershka οι προσφορές που θα βρεις στα κομμάτια ένδυσης και υπόδησης είναι απίστευτες και σκάνε σαν «βόμβα» . Κάνοντας μια αναζήτηση στην διαδικτυακή τους σελίδα βρήκα ένα τέλειο παντελόνι jogger που μπορείς να κάνεις δικό σου μόνο 9,99 €. Συνδυάζει χαμηλή τιμή και στιλ χωρίς να χαλάσεις πολλά.

Το συγκεκριμένο παντελόνι βρίσκεται στα best seller της αγαπημένης εταιρίας και έχει 50% έκπτωση. Το jogger στιλ έχει μπει για τα καλά εδώ και πολύ καιρό στη μόδα και βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Στα Bershka όπως είπα θα το βρεις μόνο με 9,99 €, από τα 19,99 € που ήταν η αρχική του τιμή. Είναι σε φαρδιά γραμμή και στενεύει στο κάτω μέρος με λάστιχο. Είναι από 50% οργανικό βαμβάκι, το οποίο καλλιεργείται με πρακτικές που βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Συνδύασε το με φούτερ για πρωινές εμφανίσεις, μαζί με sneakers, με ένα απλό τοπάκι για τον απογευματινό καφέ και με crop τοπ και γόβες ή πέδιλα για ποτό με τις κολλητές το βράδυ. Ολοκλήρωσε το look σου με αυτή την belt bag. Είναι αρκετά κομψή και για εσάς που θα θελήσετε να την φορέσετε και σε πιο επίσημες ή glam εμφανίσεις, ενώ είναι σίγουρο πως στην καθημερινή σας βόλτα θα εντυπωσιάσει τους πάντες γύρω σας.

Παντελόνι jogger

Bershka παντελόνια

Τι είναι το jogger παντελόνι από τα Bershka

Ουσιαστικά, πρόκειται για την νάιλον κυρίως φόρμα που έχει λάστιχο στο κάτω μέρος στον αστράγαλο. Από τη δεκαετία του ’90, όπου και έκαναν την εμφάνισή τους, αποτελούσαν ένα stylish sporty κομμάτι που προοριζόταν κυρίως για αθλητικό σκοπό. Τώρα όμως, που το athleisure έχει γίνει μία τάση που υιοθετείται από πολλές fashionistas και δε στερείται στιλ και θηλυκότητας, τα jogger pants φαίνεται ότι βρήκαν τη δική τους θέση στις τάσεις.

TAGS