Μοιάζουν με κάλτσα αυτά τα sneakers των Zara - Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου

Θα «τρελαθείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοιάζουν με κάλτσα αυτά τα sneakers των Zara - Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου

Στα Ζara εκτός από εντυπωσιακά κομμάτια ένδυσης θα βρεις και απίστευτα παπούτσια. Εγώ σου βρήκα ένα ζευγάρι από τα πιο δημοφιλή στα trends, τα οποία δεν θα θέλεις να βγάζεις από τα πόδια σου. Πρόκειται για τα sneakers που μοιάζουν με κάλτσα και είναι αρχική ιδέα και σχέδιο του οίκου Balenciagna.

Τα συγκεκριμένα sneakers έχουμε δει να φοράνε αγαπημένες fashion bloggers και influencers ανά τον κόσμο και να τα συνδυάζουν με κάθε στιλ. Από πρωινές εμφανίσεις με τζιν, είτε με φούστα, με κοστούμι στο γραφείο, έως και αργά το βράδυ για ποτό.

Μπορείς λοιπόν να τα βρεις σε όλα καταστήματα των Zara ή online στη διαδικτυακή τους σελίδα, αν θέλεις να μην «μπλέξεις» με πολύ κόσμο και ουρές στα ταμεία. Πρόκειται, για το μαύρο αθλητικό παπούτσι τύπου μποτάκι. Έχει ελαστικό ύφασμα στο πάνω μέρος και θηλιά στο πίσω μέρος. Επίσης, χοντρή σόλα σε λευκό χρώμα με πολύχρωμες λεπτομέρειες. Ο πάτος του συγκεκριμένου snaker είναι τεχνικός εύκαμπτος αφρού από πολυουρεθάνιο, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημα.

Να σημειώσω πως, ο πάτος είναι 25% από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ο οποίος παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά χρησιμοποιημένα μπουκάλια, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

Στα Zara θα βρεις το κατάλληλο ρούχο για να τα συνδυάσεις, το οποίο εκτός του ότι δεν θα το βγάζεις από πάνω σου, μπορείς να το φοράς και σαν φόρεμα και κοστίζει μόνο 12,95 €.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΟΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 39,95 €.

sneakers Zara

  • Προσοχή
  • Μην τα βυθίσετε σε νερό για να τα πλύνετε
  • Καθαρίστε τα με στεγνό βαμβακερό πανί
  • Μπορείτε επίσης να το καθαρίσετε με απαλή βούρτσα ή με σκληρό σφουγγαράκι
  • Επιτρέπεται η χρήση άχρωμου κεριού ή κεριού στην απόχρωση του
  • Μπορούν να προστατευτούν με ειδικά σπρέι περιποίησης ή με απωθητικά σκόνης
TAGS