Νέες παραλαβές στα Bershka - Kick flare παντελόνι μόνο με 23 ευρώ

Το παντελόνι που έρχεται σαν «βόμβα» στη μόδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέες παραλαβές στα Bershka - Kick flare παντελόνι μόνο με 23 ευρώ

Νέες παραλαβές «έσκασαν» σε όλα τα καταστήματα των Bershka λίγο πριν μπει η Άνοιξη. Ένα από τα εντυπωσιακά κομμάτια που θα βρεις είναι το kick flare παντελόνι. Το στιλ και το σχέδιο του έρχονται από τα παλιά και τα έχουμε δει σε αγαπημένες ταινίες της τηλεόρασης.

Για εσένα που θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στην ντουλάπα σου, χωρίς να θέλεις να ξοδέψεις πολλά, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτό το παντελόνι. Για την Άνοιξη ειδικά είναι το καλύτερο. Ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Τι είναι όμως το kick flare παντελόνι από τα Bershka;

Tο νέο hot denim παντελόνι ακούει στο όνομα kick-flare ή αλλιώς cropped. Πρόκειται για παντελόνι που το μήκος του τελειώνει στον αστράγαλο και μετά τα μπατζάκια του ανοίγουν σαν καμπάνα. Αποτελεί πλέον αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και είναι ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης. Μεγάλα denim brands κυκλοφόρησαν φέτος κομμάτια σ' αυτό το μήκος και με flare στο τελείωμά τους. Το κόψιμο στον αστράγαλο είναι ιδιαίτερα κολακευτικό και αναδεικνύει το πιο λεπτό σημείο του ποδιού.

Τα jeans αυτά αγαπήθηκαν ήδη από stylish girls, όπως η Alexa Chung και η Emmanuelle Alt αλλά υιοθετήθηκαν και από πολλά ακόμα αστέρια του street style που «αγκάλιασαν» θερμά την τάση.

Εγώ σου το βρήκα στο πιο hot σχέδιο και στιλ στα Bershka. Πρόκειται για ψηλόμεσο που ρυθμίζεται με λάστιχο στη μέση και στο τελείωμα είναι καμπάνα από το γόνατο και κάτω. Κοστίζει μόλις 23 ευρώ.

Παντελόνι Kick Flare με ζώνη

Bershka  Kick flare παντελόνι

Σε συνδυασμό με αυτά τα παπούτσια που έρχονται από την νέα συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020 των bershka ταιριάζουν άψογα! Έχει προκληθεί τρέλα ήδη στα μαγαζιά για να τα αποκτήσουν.

TAGS