Party Κολεξιόν - All eyes on me το τοπάκι από τα Bershka

Θα κάνεις πολλά μάτια να γυρίσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Party Κολεξιόν - All eyes on me το τοπάκι από τα Bershka

Φρενίτιδα προκαλεί στις γυναίκες αυτό το τοπάκι που θα βρεις στα Bershka. Μπορείς να το βρεις στην κατηγορία με της party κολεξιόν, αφού είναι το πιο τέλειο για τη βραδινή σου έξοδο. Φόρεσε το και το τραγούδι «All eyes one me» της Britney Spears θα γίνει το αγαπημένο σου.

Είναι φανταχτερό, σε ένα από τα πιο γυναικεία χρώματα και πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σου. Ταιριάζει με τζιν, παντελόνες, αλλά και φούστες και θα δημιουργήσεις τους πιο party συνδυασμούς. Δίνοντας μάλιστα, λάμψη στο πρόσωπο σου θα το... απογειώσεις.

Πρόκειται λοιπόν για το μεταλλιζέ μωβ τοπάκι το οποίο λαμπυρίζει. Στο πίσω μέρος του, έχει το ένα μέρος της πλάτης ανοιχτό, κάτι που είναι άκρως αισθησιακό και γυναικείο.

Μεταλλιζέ μπλούζα

Bershka τοπάκι party κολεξιόν

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τοπάκι κάνει τον πιο απίστευτο συνδυασμό με αυτά τα μποτάκια που θα βρεις επίσης στα Bershka. Είναι τα μποτάκια που κατάφεραν τον χειμώνα του 2020 να κάνουν πραγματική θραύση και τώρα αντί για 35,99 ευρώ που ήταν η αρχική τους τιμή μπορείς να τα βρεις μόνο με 19,99 ευρώ.

Τα Bershka σε μετατρέπουν σε βασίλισσα του dance floor - Μόνο 9.99 για αυτό το τοπάκι

Θες και εσύ να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Τα Bershka σε μετατρέπουν σε βασίλισσα του dance floor με αυτό το μοναδικό τοπάκι που κοστίζει μόνο 9.99 ευρώ! Αν δεν μας πιστεύεις διάβασε παρακάτω και θα ενθουσιαστείς.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι μάλιστα, βγαίνει σε τέσσερα χρώματα για εσάς που είστε πιο επιλεκτικές και μπορεί να θελήσετε να το αποκτήσετε και σε περισσότερες από μία αποχρώσεις.

Εμείς ωστόσο θα προτείνουμε το μπλε ηλεκτρίκ, το οποίο και αποτελεί "καυτό" χρώμα του χειμώνα, ενώ είναι σίγουρο πως αν το βάλεις έξω βράδυ, όλοι θα σε κοιτάνε.

Αν ωστόσο θες να αποκτήσεις 2 σε 1, το τοπάκι μπορεί και να "αλλάξει" και από βραδινό να γίνει καθημερινό, συνδυάζοντάς το με το αγαπημένο σου τζιν. Μπορείς να το φορέσεις τόσο με sneakers - και μάλιστα σου έχουμε βρει τα πιο ταιριαστά - όσο και με γόβες για... night edition!

Bershka τοπάκι Bershka μπλε τοπάκι

Κάνε το δικό σου εδώ!

TAGS