4 φορέματα με φουσκωτά μανίκια από τα Zara για την Άνοιξη 2020

Είναι από τη νέα συλλογή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
4 φορέματα με φουσκωτά μανίκια από τα Zara για την Άνοιξη 2020

Η νέα τάση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 επιτάσσει φουσκωτά μανίκια παντού γι αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε στα καταστήματα Zara 4 φορέματα από τη νέα συλλογή που πρέπει να αποκτήσεις.

Τα ρούχα με φουσκωτούς ώμους έχουν σκοπό να δημιουργήσουν το «σώμα-κλεψύδρα», το οποίο σημαίνει ότι μπορούν όλες οι γυναίκες να τα φορέσουν άφοβα. Εστίασε περισσότερο στο πώς θα τα συνδυάσεις. Αν θες, για παράδειγμα, τα μανίκια σου να φαίνονται περισσότερο, φόρεσέ τα με ένα πιο στενό παντελόνι ή φούστα. Αν θες να υπάρχουν ισορροπίες στην εμφάνισή σου, διάλεξε παντελόνι καμπάνα ή φούστα σε Α γραμμή, που σου δίνουν πιο πολλή ένταση. Αν θες να μη φαίνονται τόσο, κράτα μια εντυπωσιακή τσάντα και φόρεσε τις μπότες με μυτερή μύτη που έχεις. Πειραματίσου και κάνε την καλύτερη επιλογή σε γυναικεία ρούχα. Δες τι σου προτείνουμε παρακάτω αλλά και τρόπους να τα συνδυάσεις.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

39,95 EUR

ΡΟΖ - 2293/131

Κοντό φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε βολάν. Κάτω μέρος με τελείωμα σε πιέτες. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara νέα συλλογή

Βρες το εδώ!

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

49,95 EUR

ΚΟΚΚΙΝΟ - 6895/043

Φόρεμα μίντι με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια απλικέ με πούλιες και κεντήματα. Κάτω μέρος με τελείωμα σε βολάν. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

Zara φόρεμα

Βρες το εδώ!

ΚΑΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

39,95 EUR

ΜΠΛΕ/ΜΑΥΡΟ - 2494/464

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια πιέτες.

Zara Άνοιξη 2020

Βρες το εδώ!

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ ΜΕ ΟΓΚΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΓΚΡΙ ΑΝΘΡΑΚΙ - 4786/078

Κοντό φόρεμα με γιακά και πέτο. Φουσκωτό μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε λάστιχο. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Βρες το εδώ!

Ωστόσο, σου βρήκαμε και συγκλονιστικές καπαρντίνες από τη νέα συλλογή, επίσης των Zara, για να τα συνδυάσεις! Δες την λίστα εδώ!

Φουσκωτά μανίκια: πώς να φορέσεις τη νέα τάση

Τα φουσκωτά μανίκια είναι η απόλυτη νέα τάση της σεζόν και τα βλέπουμε παντού: σε φορέματα, σε μπλούζες, σε πουκάμισα και σε σακάκια. Σίγουρα έχεις βρει μερικά κομμάτια που λατρεύεις κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να μάθεις τρόπους να τα συνδυάζεις. Αν θες να νιώθεις το αφεντικό, να ελκύεις την προσοχή και να κυριαρχείς σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, τα φουσκωτά μανίκια σου δίνουν ακριβώς αυτό το σχήμα, με έναν ρομαντικό τόνο.

#1. Φόρεμα

Σύμφωνα με τους στυλίστες, τα φορέματα με φουσκωτά μανίκια φοριούνται πιο εύκολα, διότι δε χρειάζονται αξεσουάρ, έξτρα κόμμωση, ζώνη κλπ. Μπορείς να το φορέσεις και στη δουλειά και σε μια βραδινή έξοδο. Τα φουσκωτά μανίκια είναι κλασικά από το 1980. Αυτό σημαίνει ότι το φόρεμα θα σου μείνει για αρκετά χρόνια. Εάν κρυώνεις πολύ, συνδύασέ το με ένα κολάν, μετατρέποντάς το αμέσως σε μακριά μπλούζα.

#2. Ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες της φετινής σεζόν είναι πιο στρατιωτικές και θυμίζουν αντρικές με μίνιμαλ κοψίματα και απλές γραμμές. Τα φουσκωτά μανίκια πάνω τους φέρνουν θηλυκότητα και ανεβάζουν το ρούχο στα πιο επίσημα, ώστε να το φοράς παντού. Θα τις βρεις σε διάφορα υφάσματα, όμως σου προτείνουμε το βελούδο.

#3. Μπλούζα

Το απλό μπλουζάκι μεταμορφώνεται σε πιο κομψό και chic χάρη στα φουσκωτά μανίκια. Ανάλογα με το χρώμα του, συνδύασέ το με ένα τζιν παντελόνι, γόβες ή μπότες και λεοπάρ αξεσουάρ. Θα βρεις μπλουζάκια με V ντεκολτέ, με οργάντζα, με διαφάνεια, μοτίβα και ζώνες, σε μια αφθονία για να διαλέξεις. Εάν η μπλούζα σου είναι λίγο πιο επίσημη, φόρεσέ τη με μια midi φούστα και τα λαμπερά μποτάκια σου.

#4. Πουλόβερ

Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια θα επιλέξουν ίσως οι πιο ντροπαλές και οι αρχάριες στη νέα τάση. Στα πουλόβερ τα μανίκια δεν είναι τόσο ογκώδη, με αποτέλεσμα να μην τραβούν την προσοχή τόσο έντονα. Φόρεσε το με το πιο άνετο τζιν σου ή ένα καρό παντελόνι και είσαι έτοιμη.

#5. Σακάκι

Τα φουσκωτά μανίκια μπήκαν και στα σακάκια, που μπορείς να τα φοράς πάνω από κάτι στενότερο, όπως απλό τοπ ή κορμάκι. Κυκλοφορούν σε διάφορα υφάσματα, όπως και το δέρμα, αλλά και τζιν. Βρες φούστα ή παντελόνι του αντίστοιχου υφάσματος για να φτιάξεις ένα πανέμορφο κοστούμι και συνδύασέ τα με τα λευκά μποτάκια σου.

#6. Πουκάμισο

Τα πουκάμισα με φουσκωτά μανίκια είναι απλά και μονόχρωμα ή γεμάτα σχέδια, δίχρωμα, με ρίγες, φλοράλ και κυρίως… αξέχαστα! Φόρεσε το πουκάμισό σου με κάτι ουδέτερο από κάτω, όπως ένα γκρι παντελόνι, κι έφυγες.

TAGS