Με αυτή τη lingerie ρόμπα από τα Oysho θα του κόψεις την ανάσα

Για... επικίνδυνα βράδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτή τη lingerie ρόμπα από τα Oysho θα του κόψεις την ανάσα

Θες να τον κάνεις τρελό για σένα και να μην μπορεί να πάρει ανάσα; Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε μια υπέροχη lingerie ρόμπα στα καταστήματα Oysho.

Αν έχετε μαλώσει, αν θες να ανανεώσεις την σχέση σας, αν θες να του κάνεις δώρο... εσένα αυτό είναι το κατάλληλο fashion itme που πρέπει να εντάξεις στην γκρανταρόμπα σου και στο βρήκαμε στα Oysho.

Ρόμπα σε στυλ lingerie με δαντέλα

Αναφ. 0791/702

35.99 €

Oysho ρόμπα

Oysho εσώρουχα

Μπορείτε να την αγοράσετε απευθείας εδώ!

Και ειδικά αν εμφανιστείς με αυτές τις παντόφλες από τα Oysho, δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα! Δες τες εδώ!

Κι αυτή την lingerie ρόμπα μπορείς να την συνδυάσεις με αυτά τα εσώρουχα από τα Oysho

Νέα σειρά με αισθησιακά εσώρουχα έχει βγάλει η αγαπημένη μας εταιρεία Oysho. Συγκεκριμένα, τα σχέδια είναι πολλά όπως είναι αυτό που θα δείτε με την δαντέλα, καθώς μπορεί να ξετρελάνει άνετα το ανδρικό κοινό. Εκτός από το εκκεντρικό και πολύ αισθησιακό σχέδιο με την δαντέλα, αυτά τα εσώρουχα είναι πολύ οικονομικά, δηλαδή η τιμή τους κυμαίνεται από 7 ευρώ!

Τα σλιπάκια brazilian με V κόψιμο στο μπροστινό μέρος, είναι πολύ άνετα ενώ υπάρχουν σε πολλά μεγέθη για όλες τις γυναίκες.

Oysho εσώρουχα δαντέλα

Εάν θέλεις να είσαι και εσύ άνετη φορώντας αυτά τα υπέροχα εσώρουχα αλλά και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, δεν έχεις παρά να πας και σε ένα κατάστημα Oysho και να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Για να εντυπωσιάσεις όμως ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σου είναι να συνδυάσεις το μαύρο σλιπ brazilian βρακάκι με το ανάλογο μπουστάκι του!

Oysho νέα συλλογή

Άν θέλεις να τα αποκτήσεις, κάνε κλικ εδώ

Μαζί με τα εσώρουχα που σας παρουσιάσαμε μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτές τις εξαιρετικές παντόφλες που έχει η τιμή τους είναι μόνο στα 20 ευρώ! Ενώ διαθέτουν και απαλή γούνα στο εσωτερικό τους.

Δείτε τα εδώ

TAGS