Νέα συλλογή με αόρατα εσώρουχα στα Oysho - Δεν διαγράφουν μέσα από τα ρούχα

Κοστίζουν λιγότερο από 6 ευρώ

Νέα συλλογή με αόρατα εσώρουχα στα Oysho - Δεν διαγράφουν μέσα από τα ρούχα

Είμαστε σίγουρες πως έχεις κι εσύ συνεχώς το γνωστό πρόβλημα: Διαγράφονται τα εσώρουχά σου μέσα από κολλητά φορέματα ή φούστες και δεν ξέρεις τι να κάνεις! Σου βρήκαμε την λύση στα νέα εσώρουχα που κυκλοφόρησαν τα καταστήματα Oysho και τα ονόμασαν "αόρατα".

Αν θες να λύσεις αυτό το πρόβλημα, τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα Oysho της περιοχής σου και με μόνο 6 ευρώ στο πορτοφόλι σου μπορείς να κάνεις δικό σου ένα κομμάτι! Παρακάτω σου έχουμε ξεχωρίσει 3 που μας άρεσαν πολύ!

Κλασικό σλιπ με μικρό σχέδιο

5.99 €

Αναφ. 0055/577

Oysho αόρατα εσώρουχα

Τάνγκα hipster laser cut

5.99 €

Αναφ. 0064/577

Oysho σλιπ

Ψηλόμεσο σλιπ micro

5.99 €

Αναφ. 0071/256

Oysho νέα συλλογή

Αν θες, ωστόσο, να τρελάνεις τον σύντροφό σου αυτό είναι το σετ που πρέπει να αγοράσεις από τα καταστήματα Oysho. Δες το εδώ

Πανέμορφα εσώρουχα με δαντέλα από την Oysho μόνο από 7 ευρώ!

Νέα σειρά με αισθησιακά εσώρουχα έχει βγάλει η αγαπημένη μας εταιρεία Oysho. Συγκεκριμένα, τα σχέδια είναι πολλά όπως είναι αυτό που θα δείτε με την δαντέλα, καθώς μπορεί να ξετρελάνει άνετα το ανδρικό κοινό. Εκτός από το εκκεντρικό και πολύ αισθησιακό σχέδιο με την δαντέλα, αυτά τα εσώρουχα είναι πολύ οικονομικά, δηλαδή η τιμή τους κυμαίνεται από 7 ευρώ!

Τα σλιπάκια brazilian με V κόψιμο στο μπροστινό μέρος, είναι πολύ άνετα ενώ υπάρχουν σε πολλά μεγέθη για όλες τις γυναίκες.

Oysho εσώρουχα δαντέλα

Εάν θέλεις να είσαι και εσύ άνετη φορώντας αυτά τα υπέροχα εσώρουχα αλλά και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, δεν έχεις παρά να πας και σε ένα κατάστημα Oysho και να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Για να εντυπωσιάσεις όμως ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σου είναι να συνδυάσεις το μαύρο σλιπ brazilian βρακάκι με το ανάλογο μπουστάκι του!

Oysho νέα συλλογή

Άν θέλεις να τα αποκτήσεις, κάνε κλικ εδώ

Μαζί με τα εσώρουχα που σας παρουσιάσαμε μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτές τις εξαιρετικές παντόφλες που έχει η τιμή τους είναι μόνο στα 20 ευρώ! Ενώ διαθέτουν και απαλή γούνα στο εσωτερικό τους.

Δείτε τα εδώ

TAGS