Stradivarius spring collection 2020 - Εθισμός αυτά τα μποτάκια με κορδόνια

Θα είναι τα μόνα που θα θες να φοράς φέτος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Stradivarius spring collection 2020 - Εθισμός αυτά τα μποτάκια με κορδόνια

Η spring collection των καταστημάτων Stradivarius για το 2020 είναι εθισμός και από όλα τα κομμάτια που είδαμε ξεχωρίσαμε αυτά τα υπέροχα και παραμυθένια μποτάκια με κορδόνια.

Είμαι σίγουρη πως τώρα θα αναρωτηθείς: Φοράμε μποτίνια την άνοιξη; Ναι θα σου πω εγώ γιατί είναι πλέον τάση! Ως γνωστόν κάθε σεζόν και κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά ρούχα και κάποιες κλασικές στιλιστικές φόρμουλες, που επαναλαμβάνονται κάθε χρονιά ανεξαρτήτως τάσεων. Αυτό φυσικά ισχύει και για τον κόσμο των υποδημάτων με τον χειμώνα για παράδειγμα να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις δερμάτινες μπότες και το καλοκαίρι με τα ανοικτά και άνετα σανδάλια.

Και επειδή έχουμε ήδη καλωσορίσει την Spring Summer 2020 σεζόν και σίγουρα όλες θα έχετε ήδη ενημερωθεί για τα φετινά shoe trends το πιο πιθανό είναι να ετοιμάζετε και τις αντίστοιχες αγορές. Όμως ο καιρός ακόμα δεν ενδείκνυται για να φορέσετε όσα βλέπετε στις πασαρέλες και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Έτσι λοιπόν αντί να περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο για κυκλοφορήσετε με τα νέα σας αποκτήματα και να λανσάρετε όλα τα hot παπούτσια, δώστε έναν ανοιξιάτικο χαρακτήρα στα αγαπημένα σας μποτάκια.

Stradivarius συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2020

Μποτίνια με τακούνι και κορδόνια

ΑΝΑΦ. 9408/570-V2020

Τακούνι 7 cm

Stradivarius μποτάκια

Κοστίζουν 35,99€ και μπορείς να τα βρεις εδώ!

Και για να ξέρεις θα ταιριάζουν τέλεια με αυτή την τζιν βερμούδα από τα καταστήματα Bershka που φέτος θα είναι το νούμερα ένα σε τάση! Δείτε την εδώ!

Tips για να φορέσεις σωστά τα μποτάκια την Άνοιξη

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες και αυστηροί κανόνες για το πώς να φορεθούν τα μποτάκια. Πρόκειται για παπούτσια, που φοριούνται με τα πάντα -από φόρεμα, φούστα, τζιν μέχρι σορτσάκι- ενώ ανάλογα με το κόψιμό τους μπορούν να σας συνοδεύσουν παντού -από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τις καθημερινές σας ανάγκες και να επιλέξετε το μποτάκι που σας ταιριάζει περισσότερο. Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε είναι δύο:

  • Να δώσετε προσοχή κατά την επιλογή ανάλογα με τον σωματότυπό σας, καθώς οι μικρόσωμες είναι καλύτερο να διαλέξετε ψηλά τακούνια και στενές φόρμες και οι πολύ αδύνατες και ψηλές να κινηθείτε σε μέτριο τακούνι. Γενικά καλό είναι να προσπαθήσετε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο ύψος σας και στο ύψος του τακουνιού.
  • Να αποφύγετε τα πολύ χειμερινά κομμάτια με τα μποτάκια. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στο κλειστό παπούτσι και στο υπόλοιπο σύνολό σας. Για αυτό προτιμήστε midi κομμάτια όπως οι φούστες και οι culottes ή maxi αέρινα κομμάτια ή ακόμα και τα καυτά μίνι για τις πιο τολμηρές. Φυσικά, τα τζιν παντελόνια και τα κοστούμια είναι πάντα μία αγαπημένη επιλογή για όλο τον χρόνο, απλά προσπαθήστε το πάνω σας μέρος να μην είναι πάρα πολύ ντυμένο.