Έπεσε ραγδαία η τιμή σε αυτή την κάπα Massimo Dutti - Κόστιζε αρχικά 129 ευρώ

Είναι βγαλμένη από παραμύθι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε ραγδαία η τιμή σε αυτή την κάπα Massimo Dutti - Κόστιζε αρχικά 129 ευρώ

Τα καταστήματα Massimo Dutti βρίσκονται σε περίοδο προσφορών και έχει προκαλέσει ουρές στα ταμεία η ραγδαία πτώση μιας συγκεκριμένης κάπας από την συλλογή τους. Αρχική η τιμή της ήταν 129 ευρώ ενώ τώρα έχει πέσει στα 89,95 ευρώ.

Το συγκεκριμένο fashion item θα το ερωτευτείς γιατί θα σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή και σίγουρα θα προσθέσει στιλ στις εμφανίσεις σου, είτε αυτές είναι πρωινές είτε πιο βραδινές.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΟΝΤΗ ΜΑΛΛΙΝΗ ΚΑΠΑ

Massimo Dutti κάπα

Αν θες να το κάνεις δικό σου, μπορείς να το βρεις εδώ

Massimo Dutti προσφορές

Μπορείς να την συνδυάσεις, μάλιστα, τέλεια με αυτό το jogger παντελόνι που βρίσκεται σε προσφορά αυτή τη στιγμή στα καταστήματα Zara! Δες το εδώ!

Πως να φορέσεις με στιλ μια κάπα

Basic

Η επιτυχία στο πως θα φορέσεις την κάπα σου, βρίσκεται στο πως θα την συνδυάσεις, οπότε αν έχεις μια κάπα που εφαρμόζει σαν σακάκι, τότε φόρεσε την με jean για να μην δείχνεις οverdressed.

Statement

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις και να είσαι εντυπωσιακή, επέλεξε μια εκκεντρική κάπα και βεβαιώσου ότι το υπόλοιπο σύνολο είναι διακριτικό και προσαρμοσμένο. Μπορείς επίσης να ταιριάξεις το τοπ σου στους ίδιους χρωματικούς τόνους με την κάπα.

One shoulder

Αν θες πάλι να πας το στυλ σου ένα βήμα παρακάτω, τοποθέτησε μια μακρυά κάπα στον ένα σου ώμο και από την άλλη μεριά στερέωσε τη στο ύψος της μέσης σου με μια ζώνη και απόλαυσε το ασύμμετρο εφέ που θα δώσει στο σύνολό σου.

The longer the better

Το να σετάρεις ίδιες αναλογίες, είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα με μια εξίσου μακρυά κάπα από πάνω, που αμέσως θα κάνει τη σιλουέτα σου να φαίνεται ψηλότερη. Αν είσαι petite καλύτερα να το αποφύγεις γιατί θα πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

The blanket effect

Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να αναδείξεις την σιλουέτα σου και να δοκιμάσεις την κάπα ως τάση, είναι απλά να προσθέσεις μια ζώνη. Επέλεξε μια μεσαία φαρδιά ζώνη, καθώς οι πιο λεπτές θα «χαθούν» στο σύνολό σου, ενώ οι πολύ μεγάλες δεν είναι ιδιαίτερα άνετες…