Κάνει θραύση αυτή η προσφορά στα Massimo Dutti - Φούστα με 39,95

Τρέξε να προλάβεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει θραύση αυτή η προσφορά στα Massimo Dutti - Φούστα με 39,95

Θραύση κάνει αυτή η φούστα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα του Massimo Dutti. Κοστίζει με την προσφορά 39,95€ και έχει ξεπουλήσει. Είναι κομμάτι που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, μιας και είναι ένα από τα hot trends της σεζόν.

Πόσες φορές έχεις αγοράσει ένα φτηνό ρούχο που σου χάλασε γρήγορα; Αν κάνεις αυτή την αγορά θα βρεις ασπροπρόσωπη. Καθώς θα το βρεις σε απίστευτη προσφορά και πρόκειται να γίνει αγαπημένο κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Πρόκειται για την μεταλλιζέ φούστα με φινίρισμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti. Μέση σε αντίθεση, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα. Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος M είναι 91 cm. Από 59,95€ κοστίζει 39,95€.

ΦΟΥΣΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

Massimo Dutti φούστα

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επίσης fashion items κυκλοφορήσαν τα καταστήματα Massimo Dutti στην τελευταία τους συλλογή και ξεπουλάει ακόμα δεν βγήκε στις βιτρίνες. Αναφερόμαστε σε ένα πουκάμισο που είναι φτιαγμένο από ίνες κινέζικης τσουκνίδας.

Πλισέ φούστα σε μεταλλιζέ από τα Massimo Dutti και όχι μόνο - Πως να την φορέσεις

Στα καταστήματα γυναικείας ένδυσης θα βρείτε αμέτρητα σχέδια σε όλα τα μήκη και χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε. Και πως να μην γινόταν αυτό αφού αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας. Εξίσου μεγάλη είναι και η ποικιλία σε πλισέ υφάσματα όπως η δερματίνη, το σατέν, το σιφόν, το βελούδο και το βαμβάκι.

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό μήκος για τον σωματότυπο σας και φορέστε μια φούστα πλισέ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν και γενικότερα οι φούστες αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα, φορώντας την με ένα oversized πουλόβερ μπορείτε να την κάνετε πιο casual. Αντίστοιχα, ο συνδυασμός της φούστας αυτής με ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν δημιουργεί ένα πιο ροκ αποτέλεσμα.