Σοκ με την προσφορά των Bershka - Σταυρωτό παλτό με 24 ευρώ

Θα πάθεις εμμονή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ με την προσφορά των Bershka - Σταυρωτό παλτό με 24 ευρώ

Θέλεις το πιο οικονομικό παλτό, που να μπορείς ωστόσο να το φοράς και την Άνοιξη; Στα Bershka σου βρήκα το κατάλληλο που είναι σταυρωτό και με προσφορά που προκαλεί σοκ. Μπορείς να το κάνεις δικό σου από όλα τα καταστήματα με μόνο 24€.

Το Youweekly.gr που πάντα σας προτείνει τα καλύτερα, αυτή την φορά βρήκε και σας παρουσιάζει το παλτό που πρέπει να αποκτήσεις φέτος και να βάλεις στην ντουλάπα σου. Είναι μεγάλη Η ευκαιρία καθώς τα παλτό είναι hot trends.

Εγώ σου βρήκα το σταυρωτό παλτό με γιακά με πέτα., το οποίο έχει δύο τσέπες μπροστά. Μπορείς να το βρεις στο χρώμα της άμμου και σε ροζ. Από την αρχική τιμή των 39,99€, μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 23,99€.

Παλτό σε ίσια γραμμή

Bershka παλτό προσφορές

Σου έχουμε βρει επίσης στα Bershka την μεγαλύτερη τάση για το 2020 που ξεχωρίσει. Θα την δεις εδώ.

Εκτός του παλτό σε προσφορά σοκ βρίσκεται στα Bershka και το slouchy παντελόνι

Θα πάθεις πλάκα, μόλις δεις αυτό το slouchy παντελόνι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Bershka σε σούπερ προσφορά. Τρέξε να το προλάβεις, μόνο με 13,79€ πριν εξαντληθεί. Βρίσκεται στα hot trends της σεζόν και το επιλέγουν μέχρι και οι κορυφαίες fashion bloggers.

Το slouchy παντελόνι, το φαρδύ παντελόνι δηλαδή που είναι ελαφρώς στενό στους αστραγάλους, ήταν ένα από τα πιο hot must have κομμάτια για το φθινόπωρο και πρόκειται να είναι και για την άνοιξη. Είναι άνετο, στιλάτο και η τέλεια επιλογή για εσάς που έχετε βαρεθεί το skinny jean σας.

Εγώ σου βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka το πιο στιλάτο slouchy παντελόνι το οποίο πρόκειται να λατρέψεις. Είναι σε μαύρο χρώμα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας. Με πουλόβερ το πρωί ακόμη και με crop top το βράδυ για ποτό.

Το συγκεκριμένο επίσης παντελόνι είναι της συλλογής Join Life με 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας.

Παντελόνι slouchy με ζώνη

Bershka παντελόνι

Προσφορές στα Bershka

TAGS