Τζιν cullotte στα Stradivarius μόνο για σένα που έχεις στιλ - Είναι νέα τάση

Είναι από την συλλογή της Άνοιξης που μόλις κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζιν cullotte στα Stradivarius μόνο για σένα που έχεις στιλ - Είναι νέα τάση

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα συλλογή για την Άνοιξη 2020 στα καταστήματα Stradivarius και ξεχώρισε μια νέα τάση! Ονομάζεται τζιν cullotte και ήρθε για να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!

Ξεχάστε τις κλασικές ζιπ cullotte! Αυτή την τάση μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε με sneakers είτε με πέδιλα ψηλά και να σε κοιτάνε όλοι!

Είναι ένα fashion item που μπορείς να το προσαρμόσεις κάλλιστα σε πολλές περιπτώσεις και στιγμές της καθημερινότητας σου.

Τζιν culotte

ΑΝΑΦ. 1476/546-V2020

Stradivarius νέα συλλογή 2020

Stradivarius τζιν cullotte

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Μπορείτε να την συνδυάσετε υπέροχα με αυτό το cropped top από τα καταστήματα Zara! Είναι από τη νέα συλλογή για το Καλοκαίρι 2020! Δες το εδώ!

Τρόποι για να φορέσεις την τζιν cullotte

με γόβες

Οι κλασσικές και διαχρονικές γόβες ταιριάζουν απόλυτα με αυτά τα παντελόνια. Βοηθούν τα πόδια να δείχνουν καλλίγραμμα και προσθέτουν ύψος δημιουργώντας εντυπωσιακά και κομψά ντυσίματα τόσο για το γραφείο, όσο και για τις βραδινές ή επίσημες εξόδους.

Αν βέβαια τα ψηλοτάκουνα δεν σας βολεύουν ή αναζητάτε ένα πιο κομψό, μοδάτο και άνετο ζευγάρι παπουτσιών, επιλέξτε ένα ζευγάρι γόβες είτε mules με μεσαίο ή kitten τακούνι. Είναι εξίσου εντυπωσιακές και συνδυάζονται όμορφα με μια zip culotte.

Το ίδιο ισχύει και για τις γόβες με λουράκι στον αστράγαλο. Είναι πολύ chic και ιδανικές για όλες τις ώρες, αρκεί να προσέξετε το πάχος του λουριού. Ένα λεπτό λουράκι ταιριάζει σε λεπτούς αστραγάλους, ενώ ένα παχύ σε χοντρούς.

με πέδιλα

Για τις πιο καλοκαιρινές ή επίσημες εμφανίσεις μια πολύ ωραία πρόταση για να συνδυάσετε την zip culotte σας είναι τα πέδιλα. Με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, τα πέδιλα μπορούν να κάνουν ένα ντύσιμο κομψό και σαγηνευτικό.

Η πιο ιδανική επιλογή είναι τα πέδιλα με λεπτό τακούνι. Προσθέτουν μήκος και λεπταίνουν τα πόδια. Ωστόσο αν ψάχνετε για ένα παπούτσι πιο άνετο, ξεκούραστο και πρωινό, μπορείτε να φορέσετε ακόμη και ένα χαμηλό χοντρό τακούνι. Αρκεί βέβαια να μην έχετε χοντρές γάμπες, διότι θα τις τονίσει περισσότερο.

με αθλητικά

Για ένα όμορφο sporty style look ή ένα κομψό ντύσιμο για το γραφείο ο συνδυασμός της τζιν κιλότ με αθλητικά παπούτσια είναι μια φανταστική πρόταση. Σε αυτή την περίπτωση οι δημοφιλέστερες επιλογές είναι τα λευκά sneakers τύπου Stan Smith και Superstar. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα All Star.

Πάνω από αυτή την παντελόνα φορέστε ένα απλό t-shirt δημιουργώντας το καλύτερο σύνολο για χαλαρές βόλτες. Αν ωστόσο θέλετε να κάνετε ένα πιο chic ντύσιμο, μπορείτε να συνδυάσετε την τζιν culotte με ένα πουκάμισο ή μια πιο αέρινη μπλούζα.